Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pozrite si ochutnávku z Müllerovho nového klipu: Stojí to za to!

Záber z Müllerovho nového klipu. Zobraziť galériu (4)
Záber z Müllerovho nového klipu.

BRATISLAVA - Richard Müller si vybral z najnovšieho albumu s názvom Ešte skladbu Klid, mír a pokora, ku ktorej sa rozhodol nakrútiť videoklip. Ide o duet s českou speváčkou Terezou Kerndlovou (23). Na topkách vám prinášame malú ochutnávku ich spoločného počinu.

Ako sme už na topkách informovali, legendárny spevák Richard Müller si na nakrúcanie videa k emotívnej skladbe vybral kostol. Klid, mír a pokoru je cítiť už z prvých záberov klipu. Táto skladba je pre Richarda výnimočná. A to z viacerých dôvodov. 

„Pôvodne to bol duet pre Ivu Bittovú a mňa. Táto pieseň je o niečom viac ako len o láske.  Je jedna z najkrajších, aké spievam... Klid, mír a pokora sú méty, ktoré sa nám len ťažko podarí dosiahnuť,“  vysvetľuje Müller.

Legendárny hudobník nakoniec naspieval skladbu s inou Češkou - Terezou Kerndlovou. „Richardova ponuka ma veľmi potešila, je to charizmatický spevák. Neváhala kvôli klipu vycestovať z Prahy do Bratislavy. Skladba je veľmi emotívna. Text aj melódia sú podľa mňa dokonalé,“ nadšene povedala mladá interpretka.

Klip sa nakrúcal v kostole v dedinke Rusovce neďaleko Bratislavy. Na topkách vám teraz prinášame jeho malú ochutnávku. Finálnu verziu si budú môcť fanúšikovia pozrieť už zajtra - 2. apríla na našej stránke.

Richard Muller - Klid, mir, pokora

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu