Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vylepšený Jaroš: Sám sa potetoval!

Miro Jaroš sa na svojom tetovaní podieľal. Zobraziť galériu (3)
Miro Jaroš sa na svojom tetovaní podieľal.

BRATISLAVA – Ten sa veru nezdá! Hoci sa Miro Jaroš (33) momentálne naplno venuje nahrávaniu nových skladieb, nezanedbáva ani vylepšovanie svojho imidžu. Zistili sme, že spevákovo telo už pár dní zdobí nové tetovanie. Zaujímavé je, že nápis na ruke si vytváral aj on sám.

Miro Jaroš patrí k ľuďom, ktorí majú radi kreativitu a originalitu. Svedčí o tom aj kresba, ktorá mu najnovšie zdobí predlaktie pravej ruky. To si nechal skrášliť v uplynulých dňoch, keď v Prešove nahrával nové skladby. Fotografiami z tetovacieho salónu sa interpret pochválil priateľom na sociálnej sieti. Prekvapivé je, že na vytváraní ornamentu sa sám podieľal.   

„Dal som si na ruku vytetovať kaligrafickým písmom – Žijem svoj sen! – sám som si to navrhol,“ povedal nám k tomu Jaroš. „Kaligrafia ma zaujíma, odkedy som začal študovať čínštinu,“ dodal. Okrem toho, že si nápis sám vytvoril, podieľal sa tiež na procese tetovania. „Trochu som sa snažil vyfarbiť kontúry. Moc mi to nešlo, tak som to prenechal odborníčke,“ uzavrel.   

Miro Jaroš momentálne chystá pre svojich fanúšikov nový album. Vydavateľstvo za ním prišlo s ponukou, aby v tomto roku vyšla aj Best of-ka jeho hitov. „Najskôr som váhal, ale potom som si povedal, že nemáme čo stratiť,“ poznamenal na adresu toho interpret. Na albume toho najlepšieho z Mirovej tvorby by sa mali ocitnúť aj dve novinky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu