Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jojkári pred 10 rokmi: Hriadelovú nespoznáte, Kmotríková sa nemení!

Lenka Čviriková-Hriadelová, Michal Hudák a Adriana Kmotríková kedysi a dnes. Zobraziť galériu (31)
Lenka Čviriková-Hriadelová, Michal Hudák a Adriana Kmotríková kedysi a dnes.

BRATISLAVA - Oslavujú okrúhle výročie! Dnes je to presne 10 rokov odvtedy, čo začala na Slovensku vysielať televízia Joj. Niektoré moderátorské tváre sa divákom prihovárajú z Koliby od jej prvého dňa až dodnes. Pozrite si, ako išiel čas s Lenkou Čvirikovou-Hriadelovou (38), Michalom Hudákom (42), Adrianou Kmotríkovou (41) a ďalšími členmi jojkárskeho tímu.

Stály inventár! Televízia Joj dnes oslavuje desať rokov od svojho vzniku. Za tú dobu sa osadenstvo na Kolibe rôzne pomenilo, no niektoré tváre tam pôsobia doteraz. Patrí medzi ne aj športová redaktorka Lenka Čviriková-Hriadelová. A tá sa teda poriadne zmenila!

V roku 2002 začínala pred jojkárskymi kamerami tmavovlasá. Na prvých oficiálnych záberoch pripomínala školáčku - k tomuto imidžu jej dopomohli najmä dva vrkoče. Počas svojej televíznej kariéry potom experimentovala najmä s dĺžkou svojich vlasov. No zápasila i s kilami, ktoré sa jej občas podarilo nabrať, inokedy zasa zhodiť.

V súčasnosti je z Lenky blondínka s vylepšenými perami, ktorá rada vystavuje svoje prírodne veľké prsia vo výstrihoch. „Som staršia, krajšia, múdrejšia, blonďavejšia, šikovnejšia, vydatejšia, „detnejšia” a viac nad vecou,” povedala nám so smiechom moderátorka. „A dajte tam milión smajlíkov,” dodala.

Úplne opačný prípad je Adriana Kmotríková. Tá sa za osem rokov svojho pôsobenia v televízii takmer nezmenila. S pribúdajúcim vekom zažila pár výkyvov v rámci svojej váhy, stále však vyzerá výborne. Aj menšie vrásky, ktoré sa časom objavili na jej tvári, plavovláske celkom pristanú. 

Tú najvtipnejšiu fotografiu spred 10 rokov má však asi Michal Hudák. Pred objektív sa postavil s košeľou rozopnutou trochu viac, než je bežné. A jeho sexi pohľad z neho urobil plážového inžiniera ako vyšitého. Viac záberov jojkárskych moderátorov nájdete v našej GALÉRII.

FOTO: Takto išiel čas s Lenkou Hriadelovou.

Jojkári pred 10 rokmi:
Zobraziť galériu (31)

Tip: Pozrite si čo vysiela JOJka na oslavu svojich narodenín. Televízny program nájdete len na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu