Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Cibulková si toto nezaslúžila: Znetvorili ju sokyne!

Útok na fešandu Cibulkovú. Zobraziť galériu (6)
Útok na fešandu Cibulkovú.

BRATISLAVA - Zosmiešnili ju! Dominika Cibulková (22) počas víkendu hájila naše farby v zápasoch proti Francúzkam. Len krátko pred týmito duelmi sa však prihodila nemilá vec. V hoteli, kde boli ubytované zahraničné športovkyne, niekto pokreslil reklamný pútač s podobizňou našej tenistky. Pošepkáva sa, že to boli práve súperky, ktoré si takto uťahovali zo slovenskej reprezentantky.

Vaše tipy

V jeden deň kráska, na druhý akýsi ženo-muž. Presne to sa najnovšie stalo Dominike Cibulkovej. Presnejšie reklamnému pútaču s jej podobizňou. Ten totiž krátko pred víkendovými fedcupovými zápasmi s francúzskymi tenistkami niekto pokreslil.  

Neznámy "vtipálek" Dominiku zosmiešnil tým, že jej prirobil okuliare, fúzy a bradu. No najzaujímavejšie sú na tom reči o páchateľoch tohto činu. Plagát si vraj vzali do parády práve Francúzky. Týmto špekuláciám nahráva aj fakt, že sa tak udialo v hoteli, v ktorom sa ubytovali. „Tá kresba sa tam objavila hneď na druhý deň po tom, čo tam prišli tenistky,” povedal nám náš čitateľ.

Topky.sk zisťovali, či sa fámy o tomto počine súperiek dostali aj samotnej Cibulkovej. Tá však mala vypnutý telefón.

Tip: Pozrite si šport v televízii. Kompletný tv program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu