Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Speváčka Kristina vo svadobnom: Provokuje ženskosťou!

Speváčka Kristina pózovala aj vo svadobných šatách. Zobraziť galériu (11)
Speváčka Kristina pózovala aj vo svadobných šatách.

KOŠICE - Prekvapila! Kristína Peláková (24) párkrát šokovala na večierkoch svojimi outfitmi, ktoré vôbec nepredali jej šarm. Na svojich najnovších fotografiách však pózuje vo svadobných a iných spoločenských šatách. Je na nich nežná a zvodná zároveň.

Speváčka Kristina je známa tým, že vyzývavé oblečenie k nej proste nepatrí. Keď však pózuje pre promo snímky, odhadzuje hanblivosť. Výsledkom sú často odhalené a sexi zábery. Inak tomu nie je ani teraz, keď sa mladá umelkyňa rozhodla obnoviť portfólio svojich fotografií.

Peláková si však tentoraz neobliekla prvoplánovo provokatívne outfity, ale spoločenské šaty z košického salónu Maggie. Tie podčiarkli jej nežný výzor. Odhalené ramená a dekolt zas poukázali na jej ženskosť. S výsledkom je brunetka viac než spokojná.

Zaujímavé však je, že siahla aj po svadobných róbach. Zaujímalo nás preto, či sa po približne šesťročnom vzťahu s Mariánom Kavuličom neplánuje postaviť pred oltár. „Tento rok to ešte nebude,” tvrdí Kristina. Nechajme sa prekvapiť, aké šaty si potom vyberie pre svoj veľký deň.

VIDEO: Vypočujte si najnovšiu skladbu od Kristiny s názvom Ovoňaj ma ako ružu. Exkluzívne na topkách!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu