Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Judínyová na honosnej párty: V luxusných topánkach za hriešne prachy!

Erika Judínyová ukázala na honosnej párty hriešne drahé topánky. Zobraziť galériu (10)
Erika Judínyová ukázala na honosnej párty hriešne drahé topánky.

BRATISLAVA – Tá sa veru nezdá! Moderátorka šoubiznisovej relácie Smotánka Erika Judínyová sa cez víkend zúčastnila honosnej narodeninovej párty automobilového pretekára Miroslava Konôpku (50). Ten oslavoval okrúhle jubileum. Blondínka sa na túto udalosť patrične nahodila. Dorazila v letných šatočkách so sexi výstrihom. Outfit ozvláštnila luxusnými topánkami, ktorých cena sa počíta v stovkách eur.

Známemu automobilovému pretekárovi Miroslavovi Konôpkovi prišlo v sobotu večer zagratulovať k päťdesiatke množstvo známych a vplyvných ľudí. Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani tváre nášho šoubiznisu. Napríklad moderátorka Smotánky Erika Judínyová. Tá pútala pozornosť nahodená v bielych šatočkách s výstrihom a v extravagantných topánkach.

Topky.sk zistili, že táto obuv je z novej kolekcie prestížnej svetoznámej značky. Cena za takýto kúsok presahuje 800 eur. „S kamarátom som bola deň pred oslavou na nákupoch vo Viedni. Keď som tie topánky zbadala, okamžite som si povedala, že ich beriem,“ prezradila Judínyová. Koľko za ne zacvakala, však odmietla povedať.

Zvyšok outfitu už len dolaďovala práve k bielym topánkam. A tak sa stalo, že v mrazivom počasí sa vybrala do spoločnosti v letných šatách. „Zima mi nebola. Hrial ma dobrý pocit, výborná nálada a troška hruškovice,“ priznala s úsmevom blondínka, ktorá sa na oslave svojho dlhoročného kamaráta výborne zabávala. Vraj až do pol druhej do rána. Dôkazom toho, že išlo o naozaj bujarú párty, môže byť aj fakt, že sa počas večera vypilo okolo sto fliaš luxusného šampanského. Cena za jednu sa pritom pohybuje v priemere okolo 60 eur.

Erika Judínyová ukázala hriešne drahé topánky.

Konôpka, párty, Judínyová, topánky
Zobraziť galériu (10)

Tip: Pozrite si Smotánku v televízii. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu