Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhradník zbalil poslankyňu: Takto si spolu užívajú!

Braňo Záhradník s priateľkou Dankou. Zobraziť galériu (4)
Braňo Záhradník s priateľkou Dankou.

BRATISLAVA – Opäť zadaný! Poslanec mestského zastupiteľstva v Karlovej Vsi Branislav Záhradník (38) prežíva šťastné obdobie. Je čerstvo zamilovaný. Ako sme zistili, svoju partnerku tentoraz nenašiel v oblasti šoubiznisu, ale v politickej sfére.

Branislav Záhradník opäť ulovil blondínku! Po nevydarenom vzťahu s účastníčkou dávnej šou Dievča za milión Zuzanou Panczovou, s ktorou sa definitívne rozišiel v decembri 2010, sa po jeho boku žiadna oficiálna partnerka neobjavila. Až doteraz. Na svojom facebookovom profile zverejnil politik fotografie, kde je bok po boku so sympatickou Danielou. Obaja si spolu užívajú lyžovačku. 

Topky.sk sa v súvislosti so Záhradníkovým novým objavom spojili aj so samotným politikom. Je to moja priateľka, s ktorou som bol na predĺženom víkende na Kaprune. Obidvaja radi lyžujeme, tak sme si to užili,“ prezradil po dlhšom váhaní politik. Jeho novou láskou je tridsaťročná Daniela Sculzová.

Záhradníkova prvotná neochota hovoriť o vzťahu pramení z toho, že párik sa dal dokopy pomerne nedávno. „Je to čerstvé. Zoznámili sme sa cez prácu, obaja sme poslanci v mestskom zastupiteľstve v Karlovej Vsi,“ uzavrel tému svojho nového objavu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu