Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gombitová prehovorila po 4 rokoch: Veľmi vás potrebujem!

Marika Gombitová prehovorila v relácii Legendy popu. Zobraziť galériu (18)
Marika Gombitová prehovorila v relácii Legendy popu.

BRATISLAVA – Dala o sebe vedieť! Ikona slovenskej hudobnej scény Marika Gombitová (55) prelomila mlčanie a po štyroch rokoch verejne prehovorila. Počas priameho prenosu relácie Legendy popu povedala fanúšikom niekoľko slov.

Prekvapila! Populárna speváčka Marika Gombitová sa už desať rokov  neobjavila na verejnosti. Naposledy nadviazala kontakt so svojimi fanúšikmi v septembri 2007, kedy poskytla rozhovor pre rádio Viva. Najnovšie sa to však zmenilo. Počas priameho prenosu hudobno-zábavnej šou Rozhlasu a Televízie Slovenska s názvom Legendy popu poskytla krátky rozhovor.

Známa blondínka do relácie dostala pozvanie ako hosť. Piatkové kolo jej totiž bolo venované. Hoci sa osobne živého vysielania nezúčastnila, divákov a svojich verných fanúšikov nesklamala. Po tom, čo moderátori predstavili glosátorov a zároveň jej kamarátov Kamila Peteraja, Janka Lehotského a Laca Lučeniča, sa televízia prostredníctvom telefónu skontaktovala s Marikou. 

„Dobrý večer všetkým,“ povedala na úvod legendárna speváčka, ktorá si v  sále ihneď vyslúžila bujarý a neutíchajúci potlesk v stoji. „Samozrejme, je mi úprimne ľúto, že tam nie som s vami fyzicky. Ďakujem za prípravu tohto úžasného večera,“ znelo z jej úst. Následne ju Peteraj označil za človeka, ktorý miluje humor a rád sa smeje. Vyzval ju, aby to divákom potvrdila. „Tak takú ma poznáš. Vieš, že sa viem zasmiať.“

Známy textár sa Gombitovej otvorene spýtal aj to, či bude opäť vystupovať a príde medzi ľudí, ak jej to zdravotný stav dovolí. „Áno, prídem, pravdaže, “ sľúbila interpretka, ktorá uzavrela krátky rozhovor slovami: „Chcela by som pozdraviť moje publikum, všetkých ľudí dobrej vôle. Skláňam sa za vašu oddanosť, trpezlivosť a lásku. Veľmi vás potrebujem. Ďakujem za všetko.“ Po týchto slovách sa objavili slzy v očiach nielen u divákov, ale aj samotný skladateľ Kamil Peteraj bol dojatý. Rovnako tak aj moderátorka programu Kristína Farkašová. Zostáva nám teda len dúfať, že Marika sa už čoskoro objaví na verejnosti tak, ako sľúbila.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu