Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráľovná Plesu v opere: Víťazka tromfla mladšie konkurentky!

Emília Vášáryová sa stala tohtoročnou kráľovnou Plesu v opere. Zobraziť galériu (25)
Emília Vášáryová sa stala tohtoročnou kráľovnou Plesu v opere.

BRATISLAVA – Zažiarila! Výsledky štvrtého ročníka prestížnej ankety o najlepšie oblečenú ženu tohtoročného Plesu v opere sú známe. Svojou róbou vás najviac zaujala herečka Emília Vášáryová (69), ktorá bola na čele rebríčka už od jeho spustenia. Ocenenie Kráľovná Plesu získala umelkyňa aj napriek tomu, že jej na chrbát dýchali mladšie konkurentky! Z celkového počtu hlasov 15 445 si uchmatla 4 381.

Sobotný večer patril najprestížnejšej udalosti roka – Plesu v opere. Na dvanástom ročníku tohto honosného podujatia sa už tradične zišlo množstvo osobností z nášho kultúrneho, politického a spoločenského života. Pri tej príležitosti sa známe dámy predviedli v nádherných a luxusných robách.

Topky.sk vám už po štvrtýkrát priniesli anketu o najlepšie oblečenú ženu podujatia. Kráľovnou tohtoročného Plesu v opere sa na základe vášho hlasovania stala Čestná členka plesového výboru Emília Vášáryová s počtom hlasov 4 381 získala prvenstvo medzi 24 dámami.

Keď sme umelkyňu oboznámili s výsledkami ankety, bola nadšená. Tak to sa veľmi teším. Ďakujem všetkým a hlavne pani Kedrovej, ktorá mi vždy zháňa nejaké šaty. Jej patrí veľká vďaka,“ povedala nám k tomu Vášáryová.

V čiernej róbe sa herečka podľa vlastných slov cítila veľmi dobre. „Bolo to síce také narýchlo. Prvýkrát som ju videla niekedy v decembri. Päť – šesť dní pred plesom som sa v šatách ukázala manželovi a on povedal: 'Výborné!', tak bolo rozhudnuté," dodala brunetka. Takto tvarovaný model však Emília zvolila aj z iného dôvodu. „Vždy som chcela byť za morskú pannu a teraz som si svoj sen splnila, uzavrela.

Herečka prevzala žezlo po moderátorke Jarmile Lajčákovej-Hargašovej, ktorá hviezdila v roku 2011. Rok 2010 patril hudobníčke Silvii Šarköziovej, v roku 2009 si zasa pomyselnú korunku na hlavu nasadila bývalá šéfka poistovne Regina Ovesny Straka.

Výsledky hlasovania:

1. Emília Vášáryová (herečka) – 4 381 hlasov

2. Andrea Pálffy-Belányiová (moderátorka) – 2 220 hlasov

3. Zlatica Puškárová (moderátorka) - 1 371 hlasov

 

Hlasovanie o Kráľovnú Plesu v opere bolo ukončené. Takéto sú tohtoročné výsledky. Kompletný zoznam adeptiek na zisk titulu nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu