Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ples v opere: Sexi Hargašová a Kočišová v daždi!

Jarmila Hargašová aj Nela Kočišová stavili na sexi imidž. Zobraziť galériu (34)
Jarmila Hargašová aj Nela Kočišová stavili na sexi imidž.

BRATISLAVA - Pokazil im to dážď! Krátko po siedmej hodine večer sa v sobotu začali prominenti schádzať do historickej budovy Slovenského národného divadla, kde sa konal už dvanásty Ples v opere. Medzi hosťami zaujala najmä Jarmila Hargašová, ktorá zvolila róbu s pomerne odvážnym rozparkom. Bývalá modelka Nela Kočišová sa zas rozhodla pre hlboký výstrih. Pompézne príchody však tentoraz narušilo počasie, a tak sa museli osobnosti kultúrneho, spoločenského a hospodárskeho života skrývať pod dáždnikmi.

Galéria: FOTO z honosného Plesu v opere: Takto žúrovala smotánka!

Okrem dažďa však museli známe tváre prehltnúť aj ďalšiu nepríjemnosť. Napriek tomu, že hostia kúpou vstupenky v sume 500 eur prispeli na detské kardiocentrum, blízko budovy opery sa konal protest. Ľudia kričali heslá proti pompéznej a luxusnej zábave, pričom narážali aj na nízku minimálnu mzdu na Slovensku.

Pred pol ôsmou sa v tejto atmosfére po červenom koberci prešli politici Mikuláš Dzurinda a Ján Cuper. Nasledovala ich herečka Petra Palevičová, advokátka zo Súdnej siene. Ako sprievod riaditeľa baletu Mária Radačovského zažila svoju plesovú premiéru a zvolila k tomu debutantské šaty bielej farby.

V bielom prišla aj playmate Andrea Heringhová, ktorá robila spoločnosť boháčovi Borisovi Kollárovi. Tmavovláska však dôsledne odmieta, že by znovu tvorili pár. V kombinácii čiernej róby a bielej kožušiny dorazila členka plesového výboru Emília Vášaryová.

Výberom šiat prekvapila tvár verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová, ktorá v dlhom rozparku ukázala svoje štíhle nohy. Konzervatívnosť tak vymenila za sexi detail a naozaj jej to pristalo. Pravdepodobne najhlbší dekolt zas predviedla manželka herca Petra Kočiša, bývalá modelka Nela.

Pomerne nečakane sa na červenom koberci objavil herec Stano Dančiak, ktorý má už niekoľko rokov problémy so zrakom. Sprevádzala ho manželka Darina.

Úderom na gong o ôsmej tohtoročný ples otvorila anglická speváčka Jamelia. Moderátorkou bola Andrea Pálffy-Belányiová.

Vo vnútri budovy sa mohli hostia kochať romantickou výzdobou, ktorú dokresľovalo množstvo ruží krémového zafarbenia. Počas večera a noci si pochutnávali napríklad na sviečkovej, morských plodoch, suši či bravčovej panenke. Hudobný program zabezpečoval doteraz najväčší počet umelcov. Okrem Jamelie napríklad American Divas, Strauss Capelle či Bára Basiková. Program doplnilo aj baletné vystúpenie.

Hostia sa zabávali celú noc a tí poslední odchádzali v skorých ranných hodinách.

Zábery z príchodu hostí na dvanásty Ples v opere nájdete v našej GALÉRII.

VIDEO: Prvé zábery z plesu v Opere.

Ples_2012

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu