Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsné obvinenia z Farmy: Nie som alkoholička, ohrádza sa „Kelňa“!

Mamka Anka mala kelničku vždy poruke. Zobraziť galériu (6)
Mamka Anka mala kelničku vždy poruke.

SIHLA – Nepríjemná dohra! Anna Bučková (47) na šou Farmár hľadá ženu 2 nespomína v najlepšom. Do povedomia televíznych divákov sa dostala vďaka synovi Tomášovi (23), ktorý v jojkárskej zoznamke skúšal šťastie. Len necelý mesiac od skončenia relácie má však usmievavá červenovláska hlavu v smútku. Ľudia totiž začali klebetiť o jej slabosti pre alkohol!

U farmára Tomáša bolo počas leta poriadne rušno. Vydajachtivé dievčatá sa totiž bili o jeho priazeň zubami-nechtami. Vždy, keď bolo najhoršie, zakročila statkárova mama. Tá s úsmevom na tvári a s kelňou plnou štamprlíkov problém vyriešila. Treba podotknúť, že konfliktných situácií bolo neúrekom. Nečudo teda, že z inovatívneho stojanu na kalíšky sa toho popilo naozaj dosť.

Anna nám v súvislosti s tým prezradila, že musela čeliť nepríjemným klebetám. Ľudia ju totiž ohovárali a začali o nej rozprávať, že je alkoholička. „Nech zdvihne ruku ten, čo si niekedy nevypije... Niet takého,“ rozhorčovala sa červenovláska. Ako tiež dodala, kelňu používala preto, aby dusno medzi súperiacimi dievčatami aspoň trošku upokojila.

Z neprajníkov si Sihlačanka ťažkú hlavu nerobí. „Ten, kto ma pozná, vie, aká som. A kto ma nepozná, tak mi to je jedno, čo si myslí,“ dodala farmárova mama. Netají sa tým, že miluje zábavu a spoločnosť ľudí. Navyše má aj tolerantného manžela, ktorý si už na jej temperamentnú povahu privykol. Neprotestoval ani vtedy, keď sa Anna prihlásila do pripravovanej markizáckej súťaže Farma 2. „Nemal na výber. V tomto ma on nemôže zastaviť," uzavrela so smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu