Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mojsejovci útočia: Braňo v maske gorily, Nora obvineniami z vydierania!

Braňo Mojsej nechýbal na tlačovej konferencii svojej polovičky Nory. Na hlave mal masku gorily. Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej nechýbal na tlačovej konferencii svojej polovičky Nory. Na hlave mal masku gorily.

BRATISLAVA – Nezostala ticho! Podnikateľka Nora Mojsejová (53) čelí obvineniam z faktoringového podvodu už dva a pol roka. V týchto dňoch sa kauza opäť otvorila. Vyšetrovateľ Úradu boja proti korupcii totiž koncom roka prišiel s návrhom obžalovať ju. V prípade dokázania viny hrozí blondínke 10 až 15 rokov basy. Z toho dôvodu zvolala šéfka strany Slobodné Slovo tlačovú konferenciu, na ktorej prezradila, že je obeťou vydierania. Jej manžel Braňo taktiež nezostal v úzadí, prišiel v maske gorily!

Rušný koniec roka! Nora Mojsejová dnes v jednom z bratislavských hotelov usporiadala vlastnú tlačovú konferenciu. Hlavnou témou bol návrh na jej obžalobu v prípade finančného podvodu, z ktorého bola obvinená v júni 2009. Košičanka sa vo svojich vyjadreniach netajila tým, že prepieranie tohto prípadu súvisí s jej politickými ambíciami. Kompetentní ju vraj chcú zdiskreditovať pred blížiacimi sa voľbami a taktiež odpútať pozornosť od kauzy Gorila, na základe ktorej by mala polícia znovu preverovať informácie z dokumentu SIS, ktorý poukazuje na údajnú politickú korupciu za druhej vlády Mikuláša Dzurindu.

Z toho dôvodu prišiel Mojsejovej manžel Braňo na tlačovú konferenciu s maskou opice na hlave. Pomedzi to, ako sa Nora k danej téme vyjadrovala, sa hudobník prechádzal okolo stolíka, za ktorým sedela. Blondínka si myslí, že v jej prípade sa kompetentní začali opäť rýpať preto, lebo chcú odpútať pozornosť. „Stále niečo potrebujú. V tom čase, keď ma obvinili v júni 2009, sa konal nástenkový tender a ja som bola veľmi dobré sústo,“ poznamenala rozhorčene Mojsejová na margo toho, že ju vtedy vzali do väzby. Podnikateľka podľa vlastných slov nejde do volieb preto, aby získala imunitu. V prípade, ak by uspela, sa jej dokonca vzdá. „Na čo mi je? Oni ju potrebujú. Ľudí neustále klamú. Gorila je toho dôkazom, všetci sú v tom namočení,“ pokračovala.

Okrem toho prekvapila na konferencii Mojsejová aj tvrdeniami, že bola obeťou vydierania. „Prišiel za mnou človek ku mne domov a pýtal si odo mňa 400 tisíc eur. Že vybaví, aby to obvinenie dali zo mňa dole. Potom prišiel aj ďalší v čase, keď sme točili Šéfku,“ priblížila dianie podnikateľka.

„Nenechám sa vydierať, nech ma nezastrašujú, lebo mám telefonáty, mám maily a toto už je trestný čin bránenia vo volebnej kariére. Hovorím vám, nevydierajte ma a nepíšte mi, lebo to poženiem do Štrasburgu a bude o tom vedieť celý svet,“ rozhorčovala sa Nora. Zo spomínaných stretnutí má údajne vytvorené aj záznamy, ktoré vraj v pravý čas aj zverejní.

Sledujte Topky TV: Takto to na tlačovej konferencii Nory Mojsejovej vyzeralo.

Tlacovka N.Mojsejova

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu