Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kollárova mamička Richterová: So synom sa topia v luxuse!

Barbora Richterová so synčekom Arturom. Zobraziť galériu (9)
Barbora Richterová so synčekom Arturom.

BRATISLAVA – Robí jej radosť! Krásna Barbora Richterová (22) sa už viac ako tri mesiace raduje zo synčeka Artura, ktorého začiatkom septembra porodila podnikateľovi Borisovi Kollárovi (46). O tom, že si bývalá plavkyňa užíva materstvo naplno, niet pochýb. S malým bábätkom nedávno nafotila sériu fotografií, na ktorých ho zahŕňa láskou a prepychom!

Ako v bavlnke! Barbora Richterová nám už v nedávnom rozhovore prezradila, že syn Artur, ktorého má s Borisom Kollárom, je pre ňu najväčším šťastím v živote. Malým pokladom sa hrdá mamička pravidelne pýši  aj na sociálnej sieti. Svoj profil najnovšie obohatila o zábery, ktoré s malým chlapčekom spoločne nafotili.

Pri pohľade na snímky je vidno, že o Richterovej synčeka je dobre postarané. Artur, rovnako ako jeho mamička, pózoval pred objektívom „nahodený“ v poriadne drahých značkách. Cena za jednotlivé kúsky luxusného oblečenia, ktoré počas vzniku záberov obaja vystriedali, presahuje niekoľko stoviek eur. Veď len deka, na ktorej bábätko leží, stojí viac ako 500  €. 

Bývalá športovkyňa nám prezradila, že celé fotenie trvalo zhruba 4 hodiny. „Prebehlo to v príjemnej atmosfére u mojej kamarátky a zároveň fotografky Ivony Oreškovej. Arturko bol zlatý, usmiaty. Samozrejme, robili sme si aj prestávky na papanie. Dokonca na chvíľku aj zaspinkal. Ku koncu bol už trošku unavený. Keď sme prišli domov, buval až do rána,“ povedala hrdá mamička.

Dvojica nemala pred objektívom premiéru. Už počas tehotenstva sa totiž Barbora nechala zvečniť s bábätkom v brušku. „Bolo to jednoduchšie. Vtedy som myslela v prvom rade na seba, teraz na Artura. Aby bol v pohode,“ dodala. Fotenia sa mal pôvodne zúčastniť aj samotný Kollár, nakoniec z toho ale zišlo. „Mal veľmi nabitý pracovný deň a bohužiaľ nestihol prísť. Veľmi sa ale teší na výsledné fotografie,“ uzavrela Richterová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu