Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Gombitová vyšla na ulicu: Tajné sťahovanie do luxusu!

Marika Gombitová sa nedávno presťahovala do tejto novostavby. Zobraziť galériu (10)
Marika Gombitová sa nedávno presťahovala do tejto novostavby.

BRATISLAVA – Mení život od základov! Legendárna speváčka Marika Gombitová (55) sa pred pár dňami presťahovala z paneláku v Petržalke do nového luxusného bytu. Ten sa síce nachádza iba kúsok od jej pôvodného bydliska, priestory však disponujú komfortom, ktorý si hviezda jej rozmerov zaslúži.

Marika Gombitová pred pár mesiacmi vyhodila po rokoch opatrovateľku Radmilu Scholtzovú zo svojich služieb. Krátko na to sa rozhodla pre ďalšie závažné životné rozhodnutie. Presťahovala sa! Ako informoval týždenník Plus 7 dní, stalo sa tak v tajnosti počas uplynulého víkendu. Blondínka teda opustila svoj trojizbový byt na Kapicovej ulici v Petržalke, v ktorom bola roky zavretá.

Jej nové útočisko sa síce nachádza v rovnakej lokalite, no interpretka v ňom má oveľa viac životného priestoru a komfortu. Byt má štyri izby a 98 štvorcových metrov. Cena nehnuteľnosti sa odhaduje na 200 tisíc eur. Mesačný prenájom stojí zhruba 700 € vrátane energií. Speváčke dal k dispozícii nové hniezdočko podnikateľ a zároveň dlhoročný kamarát Július Hron. Novostavba ponúka Gombitovej dostatočné súkromie. Je strážená kamerovým systémom, do bytovky sa dá dostať len so správnym číselným kódom. Bezbariérový prístup zabezpečuje pohodlný pohyb pre imobilného človeka.

Obyvatelia novostavby netušili, akú prominentnú susedu najnovšie majú. „Naozaj tu býva? To som nevedela,“ reagovala prekvapene jedna zo susediek, keď sme sa pýtali na Mariku. Tá má na mieru upravený aj interiér. Na jej vchodových dverách sa nachádzajú dva priezory. Jeden je umiestnený v klasickej výške, druhý je položený nižšie tak, aby cez neho videla z vozíčka. Do vnútra bytu nie je z ulice vidieť, rolety na oknách sú zatiahnuté. Podarilo sa nám však nafotiť Gombitovej opatrovateľku, ako si na balkóne dopriala jednu cigaretku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu