Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adela, preboha, toto si naozaj ty?!

Adela Banášová a jej dve podoby. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a jej dve podoby.

BRATISLAVA - Na nespoznanie! Adela Banášová (31) sa pred časom zapojila do charitatívnych aktivít pre slabozrakých. V rámci tejto akcie bola vytvorená aj jej busta. Tá sa najnovšie predáva v internetovej aukcii. Tvár známej moderátorky je "zvečnená" do podoby egyptskej kráľovnej Nefertiti. Keď plavovláska uvidela výsledný efekt, neverila vlastným očiam.

Pomáha nezvyčajnou formou! Adela Banášová sa kedysi zapojila do vytvorenia filmu pre zrakovo postihnutých. Pri tej príležitosti bola vytvorená aj jej busta, keďže slabozrakí vidia vlastne rukami. Sadrový odliatok však v konečnej podobe nevyzerá ako moderátorka, ale má podobu kráľovnej Nefertiti.

„To, že zo mňa spravia práve ju, som ani nevedela. Ani som sa extrémne nespoznala,” priznala nám s úsmevom Adela. Do smiechu jej však nebolo pri samotnom vytváraní busty. Na tvári mala totiž poriadnu vrstvu sadrových obväzov, ktoré potrebovali nejaký čas na stvrdnutie. „To bol naozaj klaustrofobický pocit,” prezradila blondínka.

V konečnom dôsledku je však rada, že túto procedúru podstúpila. Nielenže si pri tom trénovala pevnú vôľu na zvládnutie nepríjemnej situácie, ale opäť mohla pomôcť. V týchto dňoch totiž prebieha internetová online aukcia jej kráľovskej busty. Cena je momentálne 120 €. Získané peniaze budú použité na  nahovorenie audiokomentárov k ďalším filmom a kultúrnym dielam.

FOTO: Adela Banášová so svojím sadrovým odliatkom.

Adela, preboha, toto si
Zobraziť galériu (5)

VIDEO: Takto sa rodila Nefertiti.

Adela_Busta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu