Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Blonďavá sexbomba z Trnavy: Svetový úspech na súťaži krásy!

Michaela Gašparovičová sa na svetovej súťaži nestratila a zabodovala. Zobraziť galériu (13)
Michaela Gašparovičová sa na svetovej súťaži nestratila a zabodovala.

BRATISLAVA/TIRANA - Dobrý bod pre Slovensko! Prvý novembrový deň bol v Albánsku venovaný ženskej kráse. Konalo sa totiž finále medzinárodnej súťaže Miss Globe 2011. A medzi 48 príťažlivými súťažiacimi zažiarila aj naša reprezentantka. Trnavčanka Michaela Gašparovičová (19) sa totiž stala prvou vicemiss!

Michaela Gašparovičová bude v piatok o 11:00 online!

O kráse slovenských žien niet pochýb! Potvrdila to aj mladá Michaela Gašparovičová, ktorá nás v uplynulých dňoch reprezentovala v albánskej Tirane. Jej dvojtýždňový pobyt bol totiž korunovaný úspechom!

Finále sa konalo 1. novembra a súťažilo v ňom 48 krások z celého sveta. Ôsmy ročník sa nakoniec stal víťazným pre Nemku Stephanie Alice. Nestratila sa však ani slovenská študentka. Michaela bola pasovaná za prvú vicemiss. „V rámci trinásťčlennej poroty jej ušlo víťazstvo len o jeden hlas,” prezradil nám Jozef Oklamčák, ktorý plavovlásku vyslal na Miss Globe a bol jedným z členov poroty.

Odborníci na ženskú krásu sa do poslednej chvíle nevedeli rozhodnúť, či je atraktívnejšia Trnavčanka alebo Nemka. Obe totiž bodovali súmernými mierami. Víťazke patria v tomto smere čísla 92-67-92. Slovenka ju však môže tromfnúť svojou výškou 182 centimetrov a tiež útlejším pásom (91-61-91). Tretie miesto obsadila exotická tmavovláska Edna Ferrin z Kolumbie.

Na medzinárodnej súťaži Miss Globe naposledy bodovala Slovenka Lucia Liptáková. Tá v roku 2005 získala  pod záštitou Jozefa Oklamčáka prvé miesto.

Fotografie Michaely Gašparovičovej nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu