Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Banášová vracia úder Švajdovi: Takto ho ohovára a zosmiešňuje!

Banášová vracia úder Švajdovi.V Adela Show ho poriadne poohovárala. Zobraziť galériu (8)
Banášová vracia úder Švajdovi.V Adela Show ho poriadne poohovárala.

BRATISLAVA – Je na smiech! Po tom, čo sme vás na topkách informovali, že moderátor Patrik Švajda (39) odmietol prísť ako hosť do Adela Show kvôli vypadnutiu z Let´s Dance, si z neho moderátorka Adela Banášová (31) a tvorcovia relácie poriadne vystrelili.

V dnešnom vydaní Adela Show mal byť hosťom Patrik Švajda. Ako sme však už na topkách písali včera, pozvanie odmietol. Tento postoj vyprovokoval tvorcov relácie a aj samotnú moderátorku k tomu, aby si vzali tvár televízneho spravodajstva na mušku. A tak si ho počas celého nakrúcania talkšou doberali.

Adela Banášová si poznámky na tanečníkovu adresu neodpustila hneď  v úvode relácie. „Mal by podľa všetkého prísť Patrik Švajda a Martina Reiterová, ale Patrik po vypadnutí, ktoré teda podľa všetkého nie úplne ľahko znášal, zmizol. Nevieme presne, kde je, ale nachádza sa asi na nejakej chate, takže sme poslali nášho kolegu Marcela na miesto, kde by pravdepodobne mohol byť. Aby vypátral, či tam naozaj je,“ rýpala  plavovláska. Po jej slovách sa pustili zábery, na ktorých behá Forgáč po lese a hľadá markizáckeho hlásateľa. Video si môžete pozrieť pod článkom.

V štipľavých poznámkach pokračovala moderátorka aj po príchode hosťa Libora Boučka. Ten musel na poslednú chvíľu zaplátať dieru po Švajdovi. 

Adela:  „Vieš, že nevieme, čo je s Patrikom?"

Libor:  „Ako dlho?"

Adela:  „No národ je v napätí asi už tri dni."

Libor:  „Fakt? Čo budeme robiť?"

Adela:  „Ja neviem."

Libor:  „Mám ho ísť hľadať?"

Adela:  „Ja neviem."

Libor:  „Ja som prišiel riešiť problémy. Samozrejme, že ho môžem ísť hľadať. Kde ho bolo naposledy vidieť?"

Adela:  „V Let´s Dance. Potom bol hrozne smutný z toho, že vypadol a odvtedy ho už nikto nikdy nevidel."

Libor:  „Videl niekto Valoviča?"

Adela:  „No, vidíš? Možno išli spolu niekam."

V Adela Show sa nakoniec objaví aj Švajdova tanečná partnerka Martina Reiterová, od ktorej Banášová zisťovala, ako Patrik vypadnutie naozaj niesol. „Videli ste, ako to zvládal. Všetci. On je veľmi cieľavedomý, on strašne chce. Určite to chcel aj vyhrať, ako každý. Plánoval postúpiť ďalej, takže v tomto to bolo preňho ťažšie. No myslím si, že už to predýchal,“ povedala tanečnica.

Čo ďalšie prezradila o svojom tanečnom partnerovi Martina Reiterová? Ako dopadlo pátranie po Švajdovi? To sa dozviete dnes večer v Adela Show.

VIDEO: Marcel Forgáč pátra v lese po Švajdovi!

Adela Show

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu