Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Let´s Dance bez Dary Rolins: Petra Marko sa teší!

Dara v piatok nebude sedieť v porote Let´s Dance, Petra Marko sa tomu potešila. Zobraziť galériu (5)
Dara v piatok nebude sedieť v porote Let´s Dance, Petra Marko sa tomu potešila.

BRATISLAVA - Oklieštená porota! V piatkovom Let´s Dance bude medzi hodnotiacimi odborníkmi chýbať Dara Rolins (38). Blondínka mala totiž na tento termín už dávno dohodnutý koncert. Jej absencia je nečakaným pozitívnym prekvapením pre Petru Marko (28). Tá nám totiž už minulý týždeň prezradila, že má zo známok od speváčky strach.

Obavy sú zažehnané! Petra Marko nám po minulom kole tanečnej súťaže prezradila, že hodnotenie Dary Rolins na jej adresu ju nepríjemne zaskočilo. Mala preto strach, aké známky si vyslúži za sambu, ktorú bude v piatok porota hodnotiť z dvoch stránok - technickej a umeleckej. Dokonca predpovedala, že šieste kolo bude pre ňu posledné.

Zdá sa však, že osud si pre podnikateľku pripravil celkom príjemné prekvapenie. Speváčka má totiž zajtra večer v Bratislave koncert s Danom Bártom. Zisťovali sme, čo to znamená pre Let´s Dance. „V piatok tam nebudem,” potvrdila nám Dara absenciu v nablýskanej šou.

Ako dodala, Markíza o tomto probléme s kolíziou termínov vedela už dávno. „Pri podpise zmluvy ešte nebolo jasné, v aký deň sa bude súťaž vysielať. Už vtedy som upozorňovala na toto vystúpenie, ktoré bolo dávno dohodnuté,” povedala nám blondínka. Kompetentní teda jej neúčasť berú s chladnou hlavou.

Emotívnejšia bola táto informácia pre Petru Marko. „Niečo sa spomínalo, ale neviem, či je to pravda,” reagovala najprv opatrne na našu otázku, či vie o tohtotýždňovej mimoriadnej situácii. Neskôr však priznala, že má z neprítomnosti prísnej porotkyne celkom radosť. „V prvom momente to potešilo, ale ťažko povedať, ako bude hodnotiť jej náhradníčka,” vyjadrila sa.

Podľa našich informácií však nie je vylúčené, že televízia namiesto Dary nebude pozývať nikoho iného a vyrieši situáciu úplne jednoducho. Tance budú hodnotiť len páni Chlopčík, Bednárik a Ďurovčík. Podobne to bolo v roku 2008 v druhej sérii Let´s Dance, kedy Zuzana Fialová nesedela za porotcovským stolíkom, ale excelovala na javisku národného divadla. Vedenie v Záhorskej Bystrici sa však pohráva aj s myšlienkou, že do kresla posadí zabávača Juraja Mokrého, ktorý zvíťazil v tretej sérii šou. 

Informáciu o alternatíve trojčlennej poroty okomentovala Marko pomerne záhadnými slovami: „Fíha, to je zaujímavé.” Evidentne sa však spolieha na to, že ak bude poctivo trénovať, jej technické známky od odborníkov budú vysoké. A to by ju mohlo posunúť do ďalšieho kola. Bez Dary sa jej to zrejme podarí...

Vyberte najkrajšie šaty!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu