Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďurianová prekvapuje: Zasnúbená po ôsmich mesiacoch!

Marianna Ďurianová a jej partner Roman Doležaj. Dvojica sa zasnúbila v New Yorku. Zobraziť galériu (9)
Marianna Ďurianová a jej partner Roman Doležaj. Dvojica sa zasnúbila v New Yorku.

BRATISLAVA/NEW YORK – Opäť sa chystá do chomúta! Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (34) sa zasnúbila so svojím partnerom Romanom Doležajom (35). Podnikateľ požiadal tvár televízneho spravodajstva o ruku v New Yorku, priamo na Empire State Building.

Hoci je dvojica spolu iba približne osem mesiacov, obaja sú už teraz presvedčení o tom, že chcú kráčať spoločnou cestou životom. Podnikateľ totiž požiadal plavovlasú moderátorku o ruku. Snubný prsteň jej navliekol na budove Empire State Building v New Yorku, kde pred časom trávili spoločnú dovolenku. 

„Môžem potvrdiť, že sme sa zasnúbili. No tým pre mňa táto téma v médiách nateraz skončila,“ povedala topkám Ďurianová. To, či sa už s partnerom rozprávali aj o nejakom konkrétnom dátume svadby, nekomentovala. Neprezradila nám ani to, ako reagovala na správu o zásnubách jej rodina.
 
V súvislosti s radostnou udalosťou v živote zamilovanej dvojice treba podotknúť, že obaja už majú za sebou nevydarené manželstvá. Marianna Ďurianová si v júli roku 2006 vzala českého moderátora Libora Boučka po relatívne krátkej známosti. Zväzok však nevydržal ani rok, súd ho ukončil v apríli 2007. Podnikateľ Roman Doležaj je rozvedený tiež. Na rozdiel od plavovlásky má z predchádzajúceho vzťahu aj dieťa – sedemročného syna Alexa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu