Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahá Dara Rolins: Touto fotkou pobúrila fanúšikov!

Dara sa na ústrednej fotke nového albumu odhalila. Zobraziť galériu (4)
Dara sa na ústrednej fotke nového albumu odhalila.

PRAHA/BRATISLAVA - V polovici októbra vyjde Dare Rolins (38) nový album. Speváčka si naň písala texty sama a doslova si v nich vyliala srdce. Vykreslila napríklad svoje pocity po nevere partnera Matěja Homolu (38). Zaujímavé je, že interpretka sa prostredníctvom CD neodhalila iba duševne, ale aj fyzicky. Dôkazom je ústredná fotografia k CD, kde pózuje nahá. Za pikantný záber však pop diva zožala viac kritiky než chvály.

To, že Dara Rolins bude na záberoch k novému CD sexi, bolo jasné už začiatkom septembra. Vtedy sa totiž objavila fotografia, na ktorej vykúkali speváčkine prsia spod mokrého oblečenia. „Chceli sme zobraziť obyčajnú Daru v tom najprirodzenejšom kostýme, vo vlastnej koži,” prezradila nám blondínka.

Dôvodom fyzického odhalenia sú zrejme texty piesní, v ktorých obnažuje svoju dušu. „Priala by som si, aby každá žena v sebe objavila odvahu a vedomie, že je krásna, lebo každú z nás takto Pán Boh stvoril,” povedala topkám Dara. Tá má zjavne odvahy na rozdávanie. Veď na ústrednej fotke k novému CD sedí nahá vo vode s vyšpúleným zadočkom, pričom si intímne partie jemne zakrýva uterákom. 

Nahá Dara Rolins: Touto
Zobraziť galériu (4)

Bohužiaľ, nie všetci jej fanúšikovia sa s týmto záberom stotožnili. Na oficiálnej facebookovej stránke interpretky sa našlo aj dosť negatívnych komentárov. Mnohé sa zhodujú v tom, že umelkyňa jej kvalít nepotrebuje zaujať práve nahotou.

Nájdu sa však aj takí ľudia, ktorí sú už pikantnými snímkami speváčky znudení. Iných zasa obal nahneval. „Tento je jednoznačne najhorší zo všetkých doteraz vydaných. Bohužiaľ ma to nenaláka. CD si kúpim len preto, že verím, že hudba nebude rovnako lacná ako obal,” napísal František.

Topky.sk samozrejme zisťovali, ako speváčka vníma tieto negatívne názory. „Počítam s tým a kontroverzné reakcie vítam. Účelom mojej hudby a jej prezentácie nie je zapáčiť sa za každú cenu. Jediné, o čo mi v hudbe ide, je stopercentná úprimnosť a absolútna sloboda v jej prejave,” bráni sa Rolins. Ako poznamenala, v prípade nového albumu ide o jeden ucelený príbeh, ktorý začína obalom a končí obsahom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu