Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins ako Lady Gaga: Pozrite na tú podobu!

Dara Rolins v novom klipe pripomína Lady Gaga. Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins v novom klipe pripomína Lady Gaga.

PRAHA - Opäť útočí na zmysly! Nový album Dary Rolins (38) síce ešte neuzrel svetlo sveta, no speváčka už stihla nakrútiť tri videá k novým piesňam. Jednou z nich je aj Fóbia, ktorej klip bude vraj veľmi sexi a odvážny. Blondínka v ňom vystupuje ako poriadne provokatívna žena, v mnohom pripomína kontroverznú Lady Gaga.

Inšpirovala sa?! Dara Rolins počas uplynulého víkendu nakrúcala až dva klipy ku skladbám s názvom Stále dokola a Fóbia. Pri pohľade na zábery zo vzniku druhého spomínaného videa zrejme nikomu neunikne, že blondínka sa nápadne podobá na svoju slávnejšiu kolegyňu Lady Gaga.

Dara Rolins ako Lady
Zobraziť galériu (10)

Šialená kreácia na hlave síce chýba, ale zvyšné detaily sedia. „Ak by sme mali byť presní, tak na čiernu bielizeň a červenú pusu má šoubiznisový patent pani Madonna. Ide o najväčšiu klasiku. Je to prvoplánovo provokatívne a sexi. A hlavne o to v tom klipe ide,” prezradila nám Rolins.

Ako už z jej slov vyplýva, fóbia v tomto prípade nebude braná vážne. Celé video je totiž nakrútené s nadhľadom. Dara sa v ňom doslova domáha častých stretnutí s terapeutom, lebo ju to neskutočne baví a vzrušuje. Keďže ide o song z produkcie britských Kosheen, klip bude mať slovenskú aj anglickú verziu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu