Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Odviazaná Járová: Najskôr erotika, potom plač!

Járová sa na Farme najskôr vyzliekla, potom plakala. Zobraziť galériu (10)
Járová sa na Farme najskôr vyzliekla, potom plakala.

BRATISLAVA – Kvôli chľastu sa vyzliekli! Farmárky Andrea Járová (27) a Monika Hrajnohová (22) sa po dobre odvedenej práci na statku rozhodli dopriať si oddych a uvoľniť sa. Urobili si piknik, na ktorom pred Štefanom bez zábran zhodili svoje zvršky a ukázali mu prsia. Po vzrušujúco strávenom čase na lúke však na druhý deň nastal plač a krik.

Po tom, čo farmári pokosili pole a zviazali seno, si trojica z nich urobila piknik. Ten sa však zvrhol na niečo iné! Štefan totiž zrazu vytiahol z tašky fľašu alkoholu a Andrei a Monike ju ponúkol za to, že sa pred ním odhalia. Chcel, aby si odhodili vrchný diel plaviek.

„No kozy sa nepasú, tak treba napásť kozy, poďme...!“ vyzval farmár svoje kolegyne, aby sa vyzliekli. Tie sa síce zo začiatku ošívali, ale po chvíli oblečenie predsa len odhodili, z čoho mal Stupavčan veľkú radosť. „Kozy ma veľmi potešili, bolo to veľmi príjemné, letné, romantické, neviem, skôr erotické, cítil som sa ako v nejakom filme,“ tvrdil neskôr Tóth.

Po smiechu však často prichádza plač. A to sa potvrdilo práve u farmárky týždňa Járovej. Tá sa večer pohádala zo sluhom Michalom, ktorý si podľa nej nespravil poriadne svoju robotu. Nepostaral sa o kravu, ktorú mal na starosti. Andrea sa tak rozčúlila, až jej praskli nervy a následne sa rozplakala. „Vyplač sa a upokoj sa,“ provokoval ju Michal, ktorý sa jej celý čas smial do tváre.

Ostaní sa iba prizerali. Jediná, ktorá zasiahla, bola tehotná Lenka. „To, čo riešil Michal s Andreou, to bol iba taký výbuch. Každý má nejakú hranicu, kedy má všetkého dosť. Na niekoho to príde skôr, na iného neskôr,“ zhodnotila hádku Lenka, ktorá sa snažila blondínku upokojiť. Nakoniec sa jej to našťastie aj podarilo. Vidno však, že na Farme sú už vzťahy poriadne napäté.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu