Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žúr podľa Jojkárok: Alkohol a horúce bozky!

Jojkárske krásky na párty odviazali. Zobraziť galériu (11)
Jojkárske krásky na párty odviazali.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Včera večer to v hlavnom meste poriadne žilo. Na bratislavskej Magio pláži sa totiž konala letná párty, ktorej sa zúčastnili aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Tie zlákala zábava, tanec a miešané drinky. Ako vidno na našich záberoch, najviac si na večierku vyhodili z kopýtka osobnosti z televízie Joj.

Včera popoludní sa na nábreží Dunaja odohral 3. ročník turnaja vo volejbale. Okrem zástupcov médií a profesionálnych športovcov si na ihrisku zmerali sily aj niektoré známe tváre nášho šoubiznisu. 

Aktuálneho ročníku sa zúčastnila napríklad aj herečka Petra Palevičová, ktorú diváci poznajú najmä ako advokátku z jojkárskej Súdnej siene. Fakt, že podala slušný športový výkon, zrejme spôsobil, že bola na následnej párty značne unavená a krotkejšia, než sme v jej prípade zvyknutí. V minulosti sa totiž temperamentná červenovláska odviazala tak, že predviedla netradičné lesbické divadielko. Včera večer však bola s rozdávaním bozkov opatrnejšia. Sladkú pusu venovala len kolegyni Milene Minichovej zo seriálu Panelák.

3. ročník Magio Cupu,
Zobraziť galériu (11)

Milena bola pre zmenu akási rozšafnejšia. Nešetrila zvodnými úsmevmi a s moderátorom podujatia Slavomírom Jurkom si dokonca zaflirtovala. On však nebol jediným chlapom, ktorý musel panelákovej Oxane odolávať. Plavovláska totiž počas večera laškovala s viacerými mužmi. Ako vidno na zábere, pohrkútala si napríklad aj s režisérom Nikitom Slovákom.

3. ročník Magio Cupu,
Zobraziť galériu (11)

Herec Ján Koleník (na foto nižšie) robil na párty spoločnosť svojej kolegyni Mirke Partlovej. Ako sme sa dozvedeli, jej priateľ Martin Madej trávi momentálne leto v Amerike. Blondínka sa však aj napriek tomu výborne zabávala. Dôkazom dobrej nálady môže byť aj to, že  svojej kamarátke Kristíne Svarinskej vlepila pri uvítaní sladkú pusu priamo na ústa.

3. ročník Magio Cupu,
Zobraziť galériu (11)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu