Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hriadelovej dovolenka: Namiesto luxusu kone a kravy!

Hriadelová dovolenkovala na dedine. Zobraziť galériu (4)
Hriadelová dovolenkovala na dedine.

BRATISLAVA – Uskromnili sa! Moderátorka jojkárskych športových správ Lenka Čviriková-Hriadelová (36) nepatrí medzi fajnovky. Ako topkám prezradila, vraj si nepotrpí na luxus a oddýchnuť si dokáže aj v nenáročných podmienkach. Ako príklad môže poslúžiť tohtoročná dovolenka, ktorú s najbližšími netrávila v nejakom päťhviezdičkovom hoteli, ale pri koňoch a kravách.

Hoci Lenka Čviriková-Hriadelová získala niekoľko ocenení od televíznych divákov, za hviezdu sa evidentne nepovažuje. Dokonca nemá ani žiadne celebritné maniere ako mnohí jej kolegovia. Minimálne, čo sa dovoleniek týka.

Ako nám totiž pred pár dňami dvojnásobná mamička prezradila, tento rok si spolu s rodinou nevychutnali pobyt pri mori, ale na slovenskom vidieku. „Keďže manžel nemal doriešený prestup, nikam sme nešli. Teraz hrá už za Trnavu, a tak si môžeme konečne užívať aj doma. Dovolenkovať sme preto boli na pár dní v obci Nový Tekov, neďaleko Levíc, kde chovajú kone a kravy,“ povedala topkám blondínka.

Podľa moderátorkiných tvrdení si celá rodina oddych užívala. „Chalani sa tam výborne zabávali. Mnohé mestské deti ani nevedia, ako vyzerajú živé kone či kravy. Tak sme ich našim ratolestiam chceli ukázať,“ prezradila z úsmevom Jojkárka, ktorej počas pobytu neprekážal ani prírodný zápach zvierat. „Dobre sa tam spalo,“ uzavrela so smiechom Lenka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu