Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cibulková v plavkách: Ukázala „tenisové“ opálenie!

Dominika Cibulková na profesionálnej reklamnej fotografii a na amatérskom zábere z pláže Zobraziť galériu (8)
Dominika Cibulková na profesionálnej reklamnej fotografii a na amatérskom zábere z pláže (Zdroj: Topky.sk, Facebook.com)

SAN DIEGO – Zranená, ale vysmiata! Slovenská tenistka Dominika Cibulková (22) síce bola nútená odrieknuť dôležitý zápas, nečakané voľno si však užila naplno. Vyrazila na pláž, kde okrem postavičky v plavkách predviedla aj opálenie. To ale také bezchybné ako v reklamnej kampani pre výrobcu tenisových rakiet rozhodne nebolo. Keď na fotografii nezapracujú grafici, rozdiel okamžite udrie do očí!

Má čo doháňať! Hoci sa Dominika na turnaji WTA v kalifornskom Stanforde prebojovala až do semifinále, nakoniec na sobotňajšie stretnutie s Francúzkou Marion Bartoliovou nenastúpila. Dôvodom bolo obnovenie zranenia brušného svalstva na ľavej strane, ku ktorému prišla v apríli tohto roku. Za dvorcom však počas víkendových dní nesmútila – užila si more aj bejzbal!

V spodnom diele bikín, v neoprénovom tričku a s fotoaparátom na hrudníku sa blondínka najskôr vybrala za krásami podmorského sveta. Takmer ako morská panna však bola aj opálená – presne podľa tenisového dresu. Tvár a nohy po dĺžku sukničky mala dozlatista, zvyšok úplne biely. Aj napriek tomu však fotografiu na druhý deň zverejnila v sieti Facebook s nasledovným komentárom: „Včera som si urobila prestávku v tréningu a vybrala som sa šnorchlovať. Neviem sa dočkať, až vám ukážem video z výletu. Bolo to veľmi zábavné!“

Dominika Cibulková na kurte, na pláži a v reklame

Dominika Cibulková
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA, Facebook.com, Topky.sk)

Už o pár hodín neskôr sa Dominika s internetovými fanúšikmi podelila o ďalší zážitok. Na svoj účet v sieti Twitter pridala záber z pondelňajšieho bejzbalového zápasu San Diego Padres - Los Angles Dodgers. Patril jej totiž prvý propagačný nadhod a s ním aj čestné miesto na svetelnej tabuli. Slovenská rodáčka tak za oceánom očividne žne úspechy, aj keď práve nehrá!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu