Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollár sa nekašle: Má nový objav - plastikovú dvadsiatku!

Boris Kollár strávil víkend v spoločnosti tejto tmavovlásky. Slečna má očividne chirurgicky upravené pery aj nos. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár strávil víkend v spoločnosti tejto tmavovlásky. Slečna má očividne chirurgicky upravené pery aj nos.

BRATISLAVA – Nemá dosť! Po boku nenapraviteľného záletníka Borisa Kollára (45) sa objavila ďalšia žena. Zdá sa, že podnikateľovi sa najnovšie podarilo zbaliť mladučkú dvadsiatku, ktorá očividne holduje plastickej chirurgii. V spoločnosti tmavovlásky, ktorá sa volá Barbara, boháč dokonca strávil aj uplynulý víkend v Karlových Varoch!

Borisa Kollára sme po boku mladej tmavovlásky prichytili na bratislavskom letisku. Vo štvrtok popoludní ich tam autom priviezol šofér. Obaja sedeli vedľa seba na zadných sedadlách. Po tom, ako si z kufra vybrali batožinu, ponáhľal sa Boris ihneď na terminál. Vyzeralo to tak, akoby chcel byť čo najskôr v privátnom lietadle. A to z dôvodu, aby ich spolu nikto nevidel.

Slečna si vzala svoje veci, ktoré mala uložené na prednom sedadle, a cupitala hneď za ním. Ovešaná bola batožinou luxusnej značky. Presne takej, akou Boris rád obdarúva každú zo svojich mileniek. Pri pohľade na ňu je tiež očividné, že je to podobný typ ako Kollárova oficiálna partnerka Andrea Heringhová. 

Dvojica mala namierené na Medzinárodný filmový festival do Karlových Varov, kam ich dopravilo súkromné lietadlo. Keď sme Kollára oslovili, aby sa ohľadom neznámej tmavovlásky vyjadril, reagoval stroho: „Nekomentujem.“  Tým však nepoprel, že mu práve ona robila v kúpeľnom mestečku spoločnosť. Nevyvrátil ani to, že je jeho novým objavom.

Od Heringhovej sme zisťovali, prečo na spomínanú akciu nešla ona, keďže je stále jeho oficiálnou partnerkou.  „Bola som v Chorvátsku,“ povedala nám. Keď sme sa jej spýtali, či vie, že Boris trávil víkend v spoločnosti mladej tmavovlásky, odmietla sa vyjadriť. „Nekomentujem,“ povedala.

Kollár sa podľa našich informácií stretáva s neznámou tmavovláskou už dlhšiu dobu. Dokonca sa s ňou vraj schádzal už v čase, keď sa pred niekoľkými mesiacmi prevalil jeho románik s bývalou plavkyňou Barborou Richterovou. Tá už čoskoro privedie na svet dieťa, ktorého otcom je údajne práve Kollár.

Viete o Kollárovom najnovšom objave viac? Napíšte nám na tipy@topky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu