Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Superstaristka Konvičková: Zo speváčky čašníčka!

Zo superstaristky Konvičkovej je čašníčka. Zobraziť galériu (5)
Zo superstaristky Konvičkovej je čašníčka.

BRATISLAVA - Namiesto spievania roznáša kávu! Finalistka prvej série Česko Slovenskej SuperStar Markéta Konvičková (17) sa stala servírkou. Ako vidno na záberoch, plavovláska sa zvŕta s táckou v ruke a obsluhuje zákazníkov. Žeby zavesila spevácku kariéru na klinec?

Svet hudby vymenila za kaviareň! Nie však na dlho. Mladá speváčka, ktorá sa zviditeľnila medzinárodnou šou SuperStar, si totiž iba plní školské resty. Keďže študuje na hotelovej škole v Českom Tešíne, musí podstúpiť povinú prax v nejakom stravovacom zariadení. A tak momentálne zarezáva  tretí týždeň v bare, kde je vďaka nej každý deň „nátresk“.

Hneď, ako nastúpila do práce, strávila polovicu služby rozdávaním autogramov a fotením sa so zákazníkmi. To však po čase nevydržala jej vedúca a rozhodla sa zasiahnuť. Markétu prinútila rozniesť kávu a vyčistiť popolníky.

Držiteľka Českého slávika v kategórii Objav roka 2010 je zrejme najžiadanejšou čašníčkou u našich západných susedov. Účastníčka SuperStar spojila prax s propagáciou svojho nového albumu. Ten nesie príznačný názov Kafe, bar a nikotín. V súčasnosti sa dokončuje v americkom Nashwille a vyjde už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu