Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Speváčka Tina: Prvá dovolenka so zajačikom!

Tina si s Richardom užíva v Chorvátsku. Zobraziť galériu (2)
Tina si s Richardom užíva v Chorvátsku.

CHORVÁTSKO - Dopriala si oddych! Už pred koncom Česko Slovenskej SuperStar 2 moderátorka Martina Tina Csillaghová (27) netajila, že je poriadne vyčerpaná. Neprekvapuje teda, že sa exotická kráska vybrala na dovolenku. Nie však sama! Spoločnosť jej robí mladý milenec Richard Lásik (18).

Načerpáva sily! SuperStar jej dala zabrať, a tak Tina dlho neváhala a vybrala sa na dovolenku. Správu, že je momentálne mimo Slovenska, adresovala svojim fanúšikom na sociálnej sieti. „Dobré ránko, nie som na facebooku, nevenujem sa vám, lebo som na dovolenke,” napísala v stredu na svoju nástenku speváčka.

Zároveň všetkých potešila aj aktuálnou fotografiou. Ako sa dalo čakať, nechýba na nej ani jej nová láska, mladý futbalista Richard. Dvojica si spolu vychutnáva krásy Chorvátska. Záber, ktorý moderátorka SuperStar zverejnila, je z plavby loďou po mori.

Topky.sk sa, samozrejme, snažili zistiť viac podrobností, naša esemes správa však doteraz nebola speváčke doručená. Zdá sa, že Tina si chce voľno naplno užívať a radšej si vypla telefón...

Ako strávil leto Mirka Partlová? Čítajte na TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu