Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belohorcová prekvapuje: Druhé dieťa a život v USA!

Zuzana Belohorcová s Vlastimilom Hájkom a dcérou Salmou. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová s Vlastimilom Hájkom a dcérou Salmou.

BRATISLAVA – Chystajú zmeny! Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (35) a jej priateľ Vlastimil Hájek (36) rozmýšľajú nad vážnymi životnými rozhodnutiami. Český podnikateľ pre topky.sk prezradil, čo v blízkej budúcnosti dvojica plánuje.

Zuzana Belohorcová a podnikateľ Vlastimil Hájek si pred dvoma týždňami užívali niekoľko dní voľna bez svojej šestnásťmesačnej dcérky Salmy. Dvojica navštívila Monte Carlo, o čom sme vás na topkách už informovali. A práve v spomínanej časti monackého kniežatstva splodil párik pred vyše dvoma rokmi svojho prvého potomka.

Topky.sk preto zisťovali, či dvojica nepracovala na druhom bábätku. „Musím priznať, že tam bola reč na túto tému. Ale teraz sme pred významným rozhodnutím. Mám rozbehnutý biznis na Miami, kde by som mal v týchto dňoch podpísať dôležitú zmluvu. Tak dieťa zrejme necháme na neskôr,“ prezradil Hájek, ktorý však podotkol, že v budúcnosti sa ďalšiemu prírastku rozhodne nebránia.

Rovnako tak podnikateľ povedal, že sa spolu so Zuzanou chystajú presťahovať do Ameriky. „Plánujem otvoriť na najprestížnejšej ulici na Miami kaviareň. Do USA chcem tiež distribuovať pražskú vodku. Čakám na priestory už vyše pol roka a teraz by sa to malo podariť. Ak to všetko klapne, odídeme žiť do štátov. Nehovorím, že už by sme z Čiech odišli navždy, ale tých 9 mesiacov by sme boli určite tam,“ prezradil topkám plány do budúcnosti Belohorcovej partner. Nechajme sa prekvapiť, či a kedy sa ich vízie uskutočnia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu