Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Magálová bez manžela: Vysmiata si užívala!

Kamila Magálová bola zjavne v dobrej náladičke. Zobraziť galériu (7)
Kamila Magálová bola zjavne v dobrej náladičke. (Zdroj: Boris Németh)

EBREICHSDORF – Vychutnávala si chvíle oddychu! Zdá sa, že vydatá Kamila Magálová (60) si kvôli prevaleniu mileneckej aféry s kolegom Mariánom Geišbergom (57) nerobí vrásky na čele. Dôkazom môžu byť aj naše zábery z tohto víkendu. Ako vidno, herečka rozdávala úsmevy na všetky strany. Slnečnú nedeľu si užívala sama - bez manžela v Rakúsku.

Kamila Magálová sa pred pár týždňami vášnivo bozkávala s Mariánom Geišbergom na odľahlom parkovisku. K tejto situácii a ani k tomu, ako to medzi nimi vlastne v skutočnosti je, sa ani jeden z dvojice relevantne nevyjadril. Zdá sa však, že herečka si z prípadnej manželskej krízy ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak. Doslova žiari.

Dôkazom môžu byť aj zábery z uplynulého víkendu. Ako vidno, umelkyňa si plnými dúškami vychutnávala voľnú nedeľu v priestoroch zámockého parku Schloss Ebreichsdorf v Rakúsku. Úsmevy tam rozdávala na všetky strany. Dôvod jej výletu bol jednoduchý. Prišla povzbudiť svojho syna Martina, ktorý sa zúčastnil súťaže v konskom póle - Polo Slovakia Open 2011. Herečka dorazila na finálový zápas bez manžela. 

Prestížneho športového podujatia sa okrem nej zúčastnili aj ďalšie známe osobnosti. Napríklad europoslankyňa Monika Beňová s manželom Fedorom Flašíkom. Herec Maroš Kramár pojal akciu rodinne - dorazil s manželkou Natašou a s deťmi. 

FOTO: Kamila Magálová mala po celý čas dobrú náladu. Úsmev jej z tváre nezmizol.

Kamila Magálová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Boris Németh)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu