Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajšia žena Slovenska Kolesárová: Operácia odstávajúcich uší!

Miss Universe SR 2011 Kolesárová podstúpila operáciu odstávajúcich uší. Zobraziť galériu (12)
Miss Universe SR 2011 Kolesárová podstúpila operáciu odstávajúcich uší.

BRATISLAVA – Išla pod skalpel! Úradujúca Miss Universe SR Dagmar Kolesárová (20) v pondelok podstúpila chirurgický zákrok. Rozhodla sa odstrániť svoj najväčší nedostatok – odstávajúce uši!

Nenecháva nič na náhodu! Najkrajšia Slovenka Dagmar Kolesárová sa rozhodla pred svetovým finále Miss Universe podstúpiť vylepšujúci zákrok. Topky.sk sa dozvedeli, že misske mierne odstávali uši, a tak sa zverila do rúk odborníkov na pezinskej klinike krásy.

Samotná Kolesárová mala pred operáciou veľký strach. Ten opadol krátko po tom, ako zákrok začal. Je to operácia veľmi nenáročná, prebehla v lokálnej anestézii. Na svetovej súťaži by to mohol byť kameň úrazu, keby si chcela vypnúť vlasy, vysvetlila doktorka Ježovitová.

S takýmto "umelým" skrášlením súhlasila aj riaditeľka slovenskej súťaže.  „Všetko, čo sa teraz deje, smeruje k tomu, aby bola dokonale pripravená. Aj táto operácia s tým súvisí. Tam už sa neodpúšťa ani milimeter, konkurencia je veľká,“ upozornila Silvia Lakatošová.

Ako sme sa dozvedeli od samotnej Dagmar, uši si dala „opraviť” nielen kvôli Miss Universe. „Bolo to aj kvôli tomu, aby som bola ja sama so sebou spokojná. Nevadilo mi to, pretože mi uši odstávali len mierne, no teraz som mala o dôvod viac, aby som si to dala do poriadku,“ prezradila po zákroku Kolesárová. Nechajme sa prekvapiť, či na jeseň na svetovej súťaži uspeje.

Sledujte TOPKY TV: Kolesárová podstúpila operáciu odstávajúcich uší!

Kolesarova

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu