Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Jankovskej hniezdočko aj v Kočnerovej Threeme: Ty si kúpiš byt a ja platím všetko ostatné, uisťoval

O Jankovskej byte vychádzajú na povrch podrobnosti aj v rámci Threemy Zobraziť galériu (2)
O Jankovskej byte vychádzajú na povrch podrobnosti aj v rámci Threemy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Benko Jr.)

BRATISLAVA - O bývalej štátnej tajomníčke ministerstva spravodlivosti Monike Jankovskej sa už stihli rozšíriť informácie v kontexte jej bývania v luxusnom byte na Skalnej ulici v Bratislave. Teraz na povrch vyplávali aj informácie, ktoré o tomto byte mala preberať spolu s Kočnerom v aplikácii Threema.

S prepisom z Threemy prišiel portál Aktuality.sk. Byt je teda státisicovým sídlom tesne pod bratislavským hradom. Časť z komunikácie hovorí práve o tom, ako má bývalá štátna tajomníčka o tento byt záujem. Ide o 168 metrov štvorcových a ďalších 15 metrov štvorcových v rámci balkóna s lódžiou.

Jankovskej hniezdočko aj v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Vlado Benko Jr. )


Hniezdočko Kočnerovej „opičky“ za státisíce eur: Jankovská v ňom býva, ale... vlastníkom je niekto iný


Ty kúpiš byt a ja zaplatím ostatné

Jankovská si v správach s Kočnerom o tomto byte mala dopisovať. „Poznáš byty Rezidencia Hradný vrch?“ pýta sa Kočnera Jankovská. Kočner odpovedá kladne a na to sa jej hneď pýta, či má plán kúpy bytov v tomto projekte. „Nemám dosť peňazí. Len zisťujem,“ odpovie Jankovská. „Na pomstu sú potrebné peniaze. Ver mi. Ale tie dám ja. Ty si kúpiš byt a ja platím ostatné,“ prehlási Kočner.

„Len to všetko trvá,“ povzdychla si Jankovská. „Ja fakt na veciach pracujem. Platím informácie, fotky, nahrávky, videá,“ priznal Kočner. Spomenul zároveň, že na sledovanie novinárov dáva 10-tisíc eur mesačne.

Padreho žaloby

V posledných správach k bytu sa Jankovská Kočnera pýta na právnu ochranu pred novinármi. „Potrebujem dobreho pravnika na ichrany osobnosti!!! Je.em cely byt. Všetko, čo mam našetrene do toho dám.“ píše Jankovská. „OK. Dopíše moje a padreho žaloby a môže sa ti venovať,“ odvetil Kočner, ktorý oslovením "Padre" má na mysli Norberta Bödöra.

Meno Monika Jankovská sa v poslednej dobe v médiách skloňuje najmä v spojitosti s Marianom Kočnerom. Jankovská mala Kočnerovi pomáhať vybavovať záležitosti v kauze zmenky, v ktorej je v súčasnosti obžalovaný spolu s exriaditeľom TV Markíza Pavlom Ruskom. Niekdajší vplyvný podnikateľ ju v inej komunikácii s Alenou Zsuzsovou počastoval prezývkou "opička".

Viac o téme: BytThreema
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu