Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nahnevaný Čech Juraj zverejnil VIDEO s vyhrážkami džihádistom: Retardi, ktorí sexujú s kozami!

Juraj si nedával servítku pred ústa
Juraj si nedával servítku pred ústa (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Niektorí o ňom hovoria ako o bláznovi, ktorý začal pichať do osieho hniezda a upozornil na to, že jeho krajinu ešte nenavštívili. Český otec rodiny sa totiž rozhodol extrémistom uštedriť lekciu z etiky. Urobil tak vraj preto, že sa už nemohol ďalej bezmocne prizerať na agresiu zo strany teroristov.

Toto je odkaz pre všetkých členov a stúpencov Islamského štátu a teroristov všeobecne,“ začal svoj monológ v češtine muž v čiernej kukle na hlave. „Vaša agresia voči ktorejkoľvek krajine nemôže byť nikdy tolerovaná, pretože nie ste hodní nášho rešpektu a tolerancie. Vašou jedinou náplňou je fyzické týranie, vraždenie a mučenie vrátane žien a detí, všetkých, ktorí neuznávajú vašu takzvanú vieru, ktorá ani nie je žiadnym skutočným náboženstvom!“ zavrhol teroristický fanatizmus.  

Nahnevaný Čech Juraj zverejnil
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Podľa Juraja sú islamisti len rebeli, ktorí po celú históriu ľudstva žili na úkor druhých. „Neviem, či ste tak mentálne retardovaní, ale nezaslúžite si ani žiadne zľutovanie. Dokonca nie ste ani žiadni skutoční bojovníci a už vôbec nie ste odvážni,“ pokračoval v rozhorčení a nazval ich zbabelcami a prašivými psami.

„Nemáte právo žiť a svojím konaním ste sa pripravili aj o právo žiť na tejto planéte,“ povedal a poslal teroristov za mreže, kam patria a ak to nepôjde inak, mali by byť podľa neho úplne vyhladení. „Neverím že taká podradná forma života, ako ste vy, sa plodí prirodzenou cestou. Ste len parchanti, ktorí sa uspokojujú a rozmnožujú kopuláciou s prašivými psami, kojotmi, hyenami, ovcami, kozami a akýmikoľvek inými zvieratami!“ odsúdil ostrými slovami celú generáciu terorizmu. Na záver Juraj vyzval Baracka Obamu, aby Islamskému štátu neustupoval a dal rozkaz k ďalším vojenským operáciám na zničenie ľudského odpadu a zbabelcov.

Odkaz Islamskému štátu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu