Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Duchovný vodca teroru v Paríži bol sexuálne zviera: FBI zverejnila pikatnosti jeho úchyliek!

Anwar al-Awlaki bol na blondíny Zobraziť galériu (3)
Anwar al-Awlaki bol na blondíny (Zdroj: YouTube)

PARÍŽ - Radikálny islamský duchovný Anwar al-Awlaki, ktorý ako prvý inšpiroval teroristický útok na redakciu parížskeho týždenníka Charlie Hebdo, mal podľa FBI takú pestrú minulosť, že by sa nepáčila ani zbožným moslimom. Sedemkrát bol zatknutý za sexuálne intermezzá s prostitútkami a za šľapky utratil tisíce dolárov.

Moslimský imám, ktorá bol v septembri 2011 zabitý počas amerického bobardovania v Jemene, sa narodil v USA a figuroval na zozname najhľadanejších teroristov sveta. Jeho meno sa skloňovalo spolu s teroristickou skupinou al-Káida, ktorá vycvičila parížskych vrahov Cherifa and Saida Kouachi.

Imám sa s bratmi stretol počas ich špeciálneho výcviku v oblasti Maribu, v jemenskej púšti, kde sa naučili narábať so strelnou zbraňou. Od roku 2011 sa bratia pohybovali už len na území Francúzska. Pred osudným stretnutím s moslimským klerikom to boli obyčajní tínedžeri, ktorí neboli schopní zosnovať teroristický útok.

Imám jej zaplatil za sexuálne potešenie
Zobraziť galériu (3)
Imám jej zaplatil za sexuálne potešenie  (Zdroj: YouTube)

FBI monitorovala Awlakiho pohyb medzi rokmi 2001 a 2002 vo Washingtone a počas tohto obdobia si doslova užíval platený sex. Podľa tajnej služby v decembri 2001 zaplatil prostitútke 300 dolárov za to, aby ju mohol sledovať pri sexuálnej stimulácii a v januári 2002 zaplatil za rovnakú službu.

Jedna prostitútka FBI informovala, že keď sa naňho pozrela cez kľúčovú dierku, vyzeral ako Usáma bin Ládin. Klerik jej údajne zaplatil 400 dolárov za to, aby s ňou mohol mať sex a správal sa veľmi zdvorilo.

Napriek svojmu hlboko fundamentalistickému presvedčeniu bol Awlaki, ženatý otec piatich detí, ochotný platiť za sexuálne službyUž v roku 1996 a 1997 bol podľa Daily Mail zatknutý v San Diegu za „obchod“ s prostitútkou, keď pracoval v malej mešite.

Duchovný vodca teroru v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu