Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pikantná reklama na budove pošty v Banskej Bystrici: FOTO Aha, veď propagujú striptíz

Reklama na budove pošty v Banskej Bystrici. Zobraziť galériu (2)
Reklama na budove pošty v Banskej Bystrici. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Slovenská pošta vystupuje ako seriózna inštitúcia, ktorá má u občanov svoj kredit a vážnosť. Trochu jej to však v posledných dňoch kazil veľký billboard, ktorý visí na jej budove v Banskej Bystrici. Okoloidúcim totiž bila do očí reklama na miestny pánsky nočný klub, do ktorého sa väčšinou nechodí len tak skromne sŕkať limonádu a konverzovať so známymi, ale najmä si pozrieť striptíz. Upozornil nás na to náš čitateľ, ktorý nepovažoval propagovanie takéhoto podniku práve za šťastné.

Veľké odhalenie o Slovenkách, ktoré v Nemecku robia prostitútky: Detaily o zárobku, klamú úrady!

"Na budove hlavnej pošty na Hornej 1 Banská Bystrica je umiestnená veľká reklama na erotický salón, po slovensky bordel. To predsa nie je normálne," posťažoval sa rozhorčený čitateľ. Fotografie dosvedčujú, že v týchto dňoch sa naozaj na uvedenej budove vynímal veľký billboard na nočný klub. Požiadali sme preto o stanovisko Slovenskú poštu, aby nám vysvetlila, ako danú reklamu vníma.

Pikantná reklama na budove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Slovenská pošta má ako vlastník budovy Pošty Banská Bystrica 1 uzatvorenú zmluvu o nájme reklamnej plochy na fasáde. V tomto prípade Slovenská pošta rokuje s nájomcom o odstránení reklamy," uviedla minulý týždeň v stanovisku hovorkyňa spoločnosti Martina Macková. Slovenská pošta tak na sťažnosť zareagovala veľmi promptne a dá sa očakávať, že billboard čoskoro z budovy zmizne.

Viac o téme: ReklamaBillboardErotický salónStriptízNočný klubBanská BystricaSlovenská pošta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu