Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Janka si išla po tovar: Keď uvidela miesto na parkovanie na FOTO, pochytil ju poriadny hnev

Jana bola šokovaná z toho, kde je umiestnené parkovacie státie pre ZŤP Zobraziť galériu (4)
Jana bola šokovaná z toho, kde je umiestnené parkovacie státie pre ZŤP (Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Jana si išla prevziať tovar, ktorý si objednala cez internet. Keď prišla na parkovisko, ostala poriadne rozhorčená. Miesto pre ľudí so zdravotným znevýhodnením je pri sklade predajne umiestnené na absolútne nevhodnom mieste.

Vaše tipy

Čitateľka opísala situáciu, pri ktorej zistila, na akom nevhodnom mieste je umožnené parkovať ľuďom s preukazom ZŤP. "Objednala som si tovar v Alze na Bottovej 7 v Bratislave. Keď som vchádzala do areálu AlzaDrive, ostala som šokovaná, kde umiestnili miesto pre invalidov. Je to niečo absurdné. Ako mohli vôbec povoliť niečo takéto," pýta sa čitateľka Jana, ktorá nám zaslala fotografie z miesta. "Rozmýšľala som, ako tam vôbec niekto zaparkuje auto, keď je to priamo pri rampe, kde vychádzajú autá a ešte betónová kocka z druhej strany. Bola som rozhorčená," dodáva.  

Janka si išla po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Predajňu sme požiadali o stanovisko. "Veľmi nás nevhodná situácia okolo parkovania pre invalidov z tejto strany mrzí, avšak pre stanovisko je nutné obrátiť sa na budovu HB Reavis, pretože predmetné parkovisko patrí im. Handicapovaní využívajú primárne vhodnejšie parkovisko pri hlavnom vstupe," uviedla k problematike Patricie Šedivá, hovorkyňa Alza.cz. Ľudia s preukazom ZŤP tak naďalej využívajú - nevyužívajú toto parkovacie miesto. 

Janka si išla po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tip citatela)
 

 

Viac o téme: ParkovanieZŤP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu