Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bláznivá jazda za bieleho dňa skončila tragédiou: Eve zrazilo na priechode mamičku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Strašný osud. Ozvala sa nám čitateľka, ktorej zrazili mamičku za bieleho dňa na priechode pre chodcov. Dodnes nemôže prekúsnuť rodina zosnulej, že žena za volantom obišla z nehody bez trestu.

Vaše tipy

Pani Eva tvrdí, že podobná nehoda ako sa stala Danielovi Lipšicovi, sa stala aj jej. Na priechode pre chodcov totiž vodička zrazila jej mamu. Dokonca na dobre viditeľnom mieste. "Jazdila v protismere, pretože sa chcela zaradiť pred prichádzajúce autá. Boolo tam veľa vecí, čo porušila, ale, bohužiaľ, má muža vojenského policajta," tvrdí pani Eva, ktorá nás kontaktovala.

Volanie po spravodlivosti od pani Evy sa nikam nedostalo. Rodina má podozrenie, že za tým sú kontakty na vysokých miestach. "Máme podozrenie, že sme doplatili na známu sudkyňu v Topoľčanoch. Už sme písali po všetkých miestach, kde sme si mysleli, že sa dočkáme spravodlivosti, ale bohužiaľ, na Slovensku asi nie," tvrdí.

Pani Eva sa domnieva, že žena, ktorá šoférovala auto, je známa divokými jazdami. "Dodnes sa ani neospravedlnila a neprispela ani centom. Sudkyňa nás odkázala, aby sme žiadali o náhradu, ale to môže byť až niekoľko rokov a možno sa toho ani nedožijeme."

Rodina zrazenej na priechode mala ledva na pohreb. Hnevá ich, ako si vodička aj po nehode vypisuje na Facebooku a dobre sa zabáva.

Viac o téme: MamaPrechod pre chodcovAutonehodaEva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu