Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Verzia milujúceho otca je totálne mylná: Matka prehovorila o povahe exmanžela, ukázala príjmy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (7)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Zvrat v prípade boja o malú dcérku. Po rozvode sa Jaroslav sťažoval, že nemôže vídať svoju dcérku. Ozvala sa však jeho bývalá žena, ktorá prehovorila o jeho správaní. To sa mu zrejme nebude páčiť.

Vaše tipy

O príbehu Jaroslava sme informovali pred pár dňami. Ten sa nerozišiel so ženou v dobrom. Pár má aj dcérku Viktorku, kvôli ktorej chce Jaroslav držať hladovku pred prešovským súdom, keďže ju nemôže vídať toľko, koľko by chcel.

Celý prípad sa však zamotáva. Ozvala sa nám jeho bývalá manželka Zuzana, ktorá tvrdí, že všetko je inak a že Jaroslav nie je taký úbožiak, ako o sebe píše.

Podľa Zuzany sa mohol Jaroslav voči rozhodnutiu súdu odvolať. "Zmena návrhu bola potrebná z dôvodu, že Jaroslav sa na základe platného predbežného opatrenia na styk nedostavil celý dlhý rok. Týmto konaním a zverejnením mu ide o úplne inú vec, ktorú chce ututlať a poukazuje na niečo úplne iné," prezradila nám jeho bývalá družka.

Verzia milujúceho otca je
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)

Verzia milujúceho otca je
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)

Tvrdí, že Jaroslav predložil do spisu sfalšovaný príjem. Sudkyňa si následne vyžiadala od zamestnávateľa zverejniť jeho príjem. "Ten sa samozrejme vôbec nezhodoval s príjmom zdokladovaným otcom, kde sa len potvrdilo moje podozrenie. Je zaujímavé, že daná sudkyňa vo veci nekonala a nedala ani prešetriť 2 rôzne dokumenty, dlhodobo tolerovala početné podania otca," sťažuje sa Zuzana s tým, že je smutné, že pri príjme 1 200 eur v čistom platí iba 50 eur za mesiac tri roky.

Verzia milujúceho otca je
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)

Zuzana Jaroslavovi vyčíta, že za Viktorkou nechodil aj tak pravidelne, podľa nej sa neukázal aj pol roka.

Po novom sa bude podľa Zuzany Jaroslav môcť stretávať s dcérkou iba za prítomnosti neziskovej organizácie v Košiciach a nie v bydlisku matky, čo mu zabráni podávať početné Trestné oznámenia a nebude môcť robiť cirkus v bydlisku matky. A po druhé, časovo sa stretnutie presunulo z 15:30 hod. na 16:00 hod. a trvá do 18:00 hod. Otec sa chce podľa jeho slov stretávať častejšie, v čom mu bráni vziadialenosť a len dvohodinové určenie času stretnutia.

Verzia milujúceho otca je
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: archív)

Viac o téme: JaroslavZuzana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu