Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Študentov prekvapil OZNAM na dverách fakulty v B. Bystrici: To už aby sa báli aj chodiť do školy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BANSKÁ BYSTRICA/BRATISLAVA - V skupine Priznania vysokoškolákov na Facebooku sa študenti zverili už s viacerými zaujímavosťami a pikoškami zo svojho akademického života. Tentokrát k nim pribudla aj fotografia s varovaním na dverách Fakulty prírodných vied Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici, ktoré sú navyše obohnané páskou s výstrahou "Zákaz vstupu". Zjavne už ani v škole nie je práve bezpečne.

Vaše tipy

"FPV UMB, chodenie do školy je už vážne životu nebezpečné," napísal so smajlíkom admin faceookovej stránky k inkriminovanej snímke, na ktorej sa nachádza na dverách oznam s textom: "Pozor. Padá mramor. Prechod na vlastnú zodpovednosť".

Ľudia sú bežne zvyknutí na to, že z budov opadáva omietka, či v zime zo striech sneh, ale mramor, to sa naozaj len tak nevidí. Študenti však majú už s podobnými výstrahami svoje skúsenosti, zub času sa totiž podpísal na mnohých školách aj internátoch.

"PriF UK zase celé balkóny. Obraz vysokého školstva na Slovensku," zakontroval v komentároch pod príspevkom Jozsi. "Na PF UMB zase padá tehla, nie mramor," dodal Oliver. A takto by sa dalo asi pokračovať ešte dosť dlho.

Viac o téme: OznamPadanieMramorUniverzita Mateja Bela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu