Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obyvatelia obcí pri Bratislave v strachu, úradujú zlodeji: Milan prišiel z práce, čakal ho šok

Ak je vám muž na obrázku povedomý, kontaktujte políciu na čísle 158 Zobraziť galériu (5)
Ak je vám muž na obrázku povedomý, kontaktujte políciu na čísle 158 (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Obyvatelia obce pri Bratislave sa sťažujú na zlodejov, ktorí vykrádajú domy za bieleho dňa, keď sú v práci. Keď prišiel Milan s manželkou domov, skoro ich porazilo. Pomôžte polícii pri pátraní po podozrivom mužovi, ktorý úradoval v jednom z rodinných domov v Rovinke.

Vaše tipy

Milan bol s manželkou v práci. Keď prišli podvečer domov, čakal ich šok. Žena najprv spozorovala črepinu vedľa smetného koša v kuchyni, netušila ešte, čo sa stalo. Keď vošla na toaletu, ostala poriadne vystrašená. Na parapetnej doske malého okna zbadala inak poukladané hygienické a čistiace prostriedky. Dekoračná vázička chýbala. Keď sa pozrela lepšie, stratila reč. Malé okno na toalete bolo vypáčené a privreté. 

Obyvatelia obcí pri Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

S manželom sa poriadne rozhliadli po dome a zistili, že niekto v ňom bol. Zlodej zobral notebook, mobilný telefón, hodinky a šperky. Zarážajúce je, že rozbitá vázička z toalety bola zahodená v kuchyni v smetnom koši, pri ktorom bol spomínaný črep z tej istej vázy. Zlodej si z domu odniesol aj cestovnú tašku, do ktorej svoj lup zbalil. 

Obyvatelia obcí pri Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Kamery zachytili podozrivého

Na miesto do niekoľkých minút od ohlásenia dorazila policajná hliadka z Dunajskej Lužnej, následne kriminalisti zo Senca. Zaistili stopy a začali rozsiahle pátranie. Ku krádeži došlo ešte pred Veľkou nocou, 12. apríla tohto roku. Po dôkladnej operatívno pátracej činnosti sa kriminalisti z Okresného riaditeľstva PZ v Senci dostali k podozrivému mužovi. Aj s ukradnutou taškou plnou odcudzených vecí ho nasnímali kamery na čerpacej stanici, kde nasadol do taxíka a odišiel do Auparku.  

Ak ste muža na záberoch spoznali, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158. 

Obyvatelia obcí pri Bratislave
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: KrádežRovinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu