Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zúfalstvo v Bratislave: Ďalší dovolenkový horor na letisku a hodiny neistoty opäť kvôli lietadlu

Letisko M. R. Štefánika Zobraziť galériu (3)
Letisko M. R. Štefánika (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Slovenskí dovolenkári majú opäť problém odletieť z bratislavského letiska. Ľudia cestujúci do Maroka čakajú na odlet už od 4.30 hod. Sťažujú sa najmä na nedostatok informácií. Opäť ide o lietadlo spoločnosti Travel Service, ktorá mala pred pár dňami problém s meškaním letu do Hurgady.

Vaše tipy

Ozval sa jeden z nespokojných cestujúcich. "Nemáme žiadne informácie. Stále nás iba zavádzajú. Pôvodne sme mali odletieť o pol piatej ráno a doteraz nič. Minimálne 50 ľudí sa spolu so mnou sťažuje. Na letisku kašlú na nás tiež," uviedol dovolenkár Boris Javorčík a Tomáš sa pýta: "Ako je toto vôbec možné dnes?" 

Letisko M. R. Štefánika
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Cestujúci mali problém odletieť aj počas minulého víkendu, keď v nedeľu meškal let spoločnosti Travel Service do egyptskej Hurgady. Podľa vyjadrení spoločnosti spôsobila meškanie technická porucha.


Prečítajte si aj:

Otrasná skúsenosť Róberta pred odletom na dovolenku: VIDEO V Košiciach nikdy nič podobné nezažil


Aj dnešný let meškal z technických príčin. Potvrdila to hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková. "Cestujúci odleteli z Bratislavy do destinácie Oujda dnes o 11.53 hod. Podľa pokynov leteckej spoločnosti Travel Service bolo cestujúcim poskytnuté občerstvenie. Cestujúci boli zároveň o meškaní letu informovaní letiskovým rozhlasom, zamestnancami letiska i prostredníctvom informačných tabúľ," uviedla Ševčíková.

 

 

 

 

Viac o téme: DovolenkaLetiskoOdletMaroko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu