Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Janko chcel od zamestnankyne dôkaz, prečo nemôže prísť do práce: FOTO, na ktorej sa smeje doteraz

Každý má iné priority Zobraziť galériu (2)
Každý má iné priority (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Slovák pracujúci vo Veľkej Británii musel pred pár dňami riešiť bizarný problém. Žena, ktorú zamestnáva prostredníctvom personálnej agentúry, mu poslala naozaj zaujímavú výhovorku, prečo nemôže prísť do práce. Pre istotu si to aj odfotil, lebo s takýmto niečím sa ešte v živote nestretol.

Vaše tipy

Ján pracuje ako manažér v pracovnej agentúre v Anglicku. Uplynulú nedeľu dostal správu od jednej zo svojich zamestnankýň pracujúcej v sklade, v ktorej mu oznamuje, že sa nemôže dostaviť do práce. Chcel od nej nejaký dôkaz, na základe ktorého by mohol ospravedlniť neprítomnosť tridsaťosemročnej ženy. Tá mu ho následne poslala. Jano neveril vlastným očiam. Obdržal totiž konverzáciu pracovníčky a jej kozmetičky, u ktorej si dohovárala termín na skrášľovací zákrok. 

Janko chcel od zamestnankyne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Hoci u niektorých zamestnávateľov by dotyčná slečna s takouto výhovorkou asi nepochodila, v Janovej firme sú k takýmto praktikám zhovievaví. "Ospravedlnenku sme zobrali s humorom, pracovníčke sme vyhoveli a udelili deň voľna," povedal Topkám. 

Viac o téme: OspravedlnenkaNeprítomnosť v práci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu