Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexuchtivá dvojica z Petržalky mala poriadne šťastie: Takto by sa s nimi pohrali policajti

Muž a žena nachytaný uprostred sexu na verejnosti. Zobraziť galériu (2)
Muž a žena nachytaný uprostred sexu na verejnosti. (Zdroj: Topky/Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Mali šťastie, že ich nechytili policajti alebo ich niekto neudal! Ak by sa tak stalo, sexuálne radovánky by ich vyšli poriadne draho. V prípade, že by to dvojica naozaj "prehnala", trest by mohol byť veľmi prísny.

Po tom, čo sme upozornili na divoký sex pod holým nebom, sme zisťovali, ako by trúfalci dopadli, keby ich načapali policajti. Čitateľ Martin nám poslal video, aké sa len tak nevidí. Zaujímavé je, že čitateľ ho zbadal cestou z obeda, o to viac mu to vyrazilo dych. Muž a žena sa uprostred obednej prestávky oddávali radovánkam.

UPOZORNENIE! Zábery majú sexuálny charakter

 

Sexuchtivá dvojica z Petržalky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Tip čitateľa)

Pokuta je lepší prípad

Policajti môžu sex na verejnosti posudzovať dvomi spôsobmi. "Vo všeobecnosti ak dve osoby vzbudia verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku, sexuálneho exhibicionizmu alebo iných sexuálnych praktík na verejne prístupných miestach, môže byť takéto konanie klasifikované v zmysle ustanovení zákona č. 372/1990 Z. o priestupkoch ako priestupok proti verejnému poriadku, alebo v zmysle ustanovení zákona č. 300/2005 Z. z. trestného poriadku ako trestný čin výtržníctva," zareagoval pre Topky hovorca Krajského Riaditeľstva Policajného Zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Kedy hrozí basa

Inými slovami, keby dvojicu policajti pristihli ako súloží na verejnosti a klasifikuje ju v zmysle prvého citovaného zákona, hrozila by im pokuta do výšky 100 eur.

Keď sa to zaobíde len s pokutou, môže ísť o ten lepší prípad. Záleží podľa vážnosti, či bude sex na verejnosti považovaný za akt výtržníctva. V takom prípade by postihnutým hrozilo až trojročné väzenie.

Bratislavčana Martina párik pod mostom poriadne prekvapil. "Dvojica si to rozdávala rovno na obed pod holým nebom. Navyše, pri veľmi frekventovanej ceste, kadiaľ prechádza mnoho áut," komentoval svoj prekvapivý zážitok čitateľ.

Viac o téme: MostSexBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu