Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dovolenkári sa nestačili diviť, čo im vyviedol hotel v Egypte: Slováci dostali facku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: int)

EGYPT - Opäť raz sme sa v zahraničí naozaj reprezentovali tak ako sa patrí. V tomto prípade to ale nebola tak úplne naša chyba. Jediné v čom sme sa previnili boli farby našej vlajky, ktorú ako sa ukázalo nepozná len tak hocikto.

Vaše tipy

Faux pas - to je slovné spojenie, ktoré vystihuje pohľad na rad vlajok týčiacich sa na jednom z egyptských hotelov. Slovenským hosťom to nedalo pokoj a preto sa opýtali českej animátorky ako je takýto trapas možný. Dočkali sa úsmevne – smutnej odpovede: „Ani netušila, ako to má byť správne. Bolo jej to potrebné ukázať na internete,“ zreprodukoval jeden z hostí reakciu Češky. Podľa jej informácií si hotel objednal všetky vlajky vrátane tej našej k futbalovému šampionátu EURO 2016.

Dovolenkári sa nestačili diviť,
Zobraziť galériu (3)

Kto pochybil je otázne. Možno výrobca, možno sa len hotelu nehodilo originálne sfarbenie našej vlajky a nezapadalo do kontextu, tak sa manažment rozhodol pre takúto alternatívu. Tak ako sa vyjadril jeden z hostí „v dnešnej dobe mobilného internetu, je smutné urobiť takúto chybu, obzvlášť, keď je možnosť si to poriadne naštudovať.“ „Impulz na zmenu z našej strany prišiel, upozornili sme ich, že je to pre nás urážlivé a očakávame nápravu,“ dodal.  

Viac o téme: HotelVlajkaTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu