Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto ešte Slovensko nezažilo: Chalani sa zavreli vo WC kabínke a... prichádza perverzné rozuzlenie

Za dveram kabínky sa odohrával Zobraziť galériu (2)
Za dveram kabínky sa odohrával "divoký sex" (Zdroj: youtube/why not tv)

BRATISLAVA - Ako by ste zareagovali, keby ste sa na verejnej toalete stali svedkami niečoho veľmi pervezného? Odišli by ste rýchlo preč, alebo naopak dotyčných hriešnikov usmernili? Túto dilemu museli riešiť návštevníci jedného slovenského obchodného centra. I keď... vieme, ako to bolo celé naozaj.

Vaše tipy

Skupinka mladých Slovákov si rada strieľa z ľudí a tak tomu bolo aj nedávno, keď zamierila do nákupného centra, resp. na tamojšie záchody. Tam mladíci predstierali, že sú homosexuáli a užívajú si spoločný sex. Ich aktivita bola sprevádzaná perverznými výkrikmi a búchaním do steny kabínky, čo malo naznačovať prebiehajúcu súlož. 

Toto ešte Slovensko nezažilo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/why not tv)

Reakcie mužov na bizarnú scénu boli pomerne pokojné. Väčšina z nich nerušene dokončila to, pre čo na záchod prišla, niektorí sa pousmiali a odišli. Nikto sa neodvážil dvojicu pri intímnych hrátkach rušiť či nebodaj upozorniť, že takéto veci patria za dvere spálne, nie na verejnosť. 

Toto ešte Slovensko nezažilo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/why not tv)

Chalani si potom sadli na lavičku a o svojom sexuálnom zážitku sa bez hanby rozprávali pred ostatnými prísediacimi ľuďmi. Tí si mlčky chtiac-nechtiac vypočuli o ich záchodových avantúrach. Tie pokračovali aj vo fotokabínke či v skúšobnej kabínke v obchode. Tam už ale predavačka zasiahla a párik požiadala, aby sa umravnili a vyšli von. 

Viac o téme: SexHomosexuálKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu