Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ján zašiel na polikliniku v Košiciach a len čumel: Ten OZNAM na dverách mi vyrazil dych

Oznam pobavil, ale hlavne nahneval
Oznam pobavil, ale hlavne nahneval (Zdroj: Tip čitateľa)

KOŠICE - Niektorí lekári majú naozaj veľmi zvláštne metódy, akými prevádzkujú svoje ambulancie. Už sme si zvykli, že si občas vypýtajú peniaze za niečo, za čo by nemali, no spoplatniť klopanie na dvere, nech už je to z akéhokoľvek dôvodu, je veru čistá drzosť.

Vaše tipy

Náš čitateľ Ján v pondelok navštívil polikliniku TIP TOP v Košiciach. V čakárni odbornej ambulancie si na jej dverách všimol bizarný oznam ošetrujúceho lekára. Stojí na nej: "Za neodôvodnené zaklopanie pokuta 10 eur! Vy sedíte, my pracujeme, počkajte na príchod sestričky." 

Ján zašiel na polikliniku
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Pacienti vrátane Jána nevedia, čo si o tom majú myslieť. "Neviem, či je tento oznam myslený vážne, alebo ide o recesiu. Nikto z ľudí v čakárni to nevedel," napísal nám. 

"Ústretový oznam pre pacientky v nemocnici v Košiciach: Matky s bábätkami si neškrtnú

Ak to lekár myslel vážne, potom je to na zamyslenie. Dá sa samozrejme pochopiť, že lekárom vadí a vyrušuje ich, keď im ľudia neustále klopú na dvere. Od toho sú predsa čakárne, aby v nich pacienti počkali, kým prídu na rad. No pýtať za klopanie peniaze tiež nie je na mieste. Ak to aj bol vtip, potom nie príliš vydarený. 

Viac o téme: AmbulanciaLekárOznamKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu