Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Martina vytočila predavačka v Bille: To, čo si dovolila, je pre neho nepochopiteľné!

Takto sa to robí?
Takto sa to robí? (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Výrobky po dátume spotreby, plesnivé mäso či zhnitá zelenina sú klasickou ukážkou toho, čo zákazníkom zvyčajne znepríjemňuje nakupovanie. Niekedy sa však vyskytnú aj špecifickejšie prípady, pri ktorých zohráva podstatnú rolu ľudský faktor. A práve ten šokoval nášho čitateľa Martina v jednej z bratislavských predajní Billa. Keď uvidel, čo zamestnankyňa stvára, rýchlo ho prešla chuť do jedla.

Vaše tipy

"Píšem vám, ak by vás zaujal môj príbeh. V prílohe je foto, čo ma pohoršilo v predajni Billa. Keďže Billa patrí pod Rewe v Rakúsku, som priamo na ich riaditeľstvo písal v nemčine," prezradil redakcii Topiek Martin, ktoré rozhnevalo správanie sa jednej zo zamestnankýň.

FOTO Martina vytočila predavačka
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Ako na zaslanej snímke vidno, predavačka vyriešila problém s umiestneným informácie o akcii veľmi svojsky. Keďže pravdepodobne po ruke nemala rebrík, využila podstavec, ktorý však bol príliš nízky. Preto sa jednou nohou postavila na chladiarenský pult s balenými syrmi. Jej použitá topánka sa ocitla v tesnej blízkosti potravinárskych výrobkov, čo má od slova hygiena na míle ďaleko. Ani doma sa človek nepostaví obutý na stôl, keď sa chystá jesť.

Túto prekvapivú situáciu zachytil Martin v utorok večer v jednej z bratislavských predajní Billa, keď sa chystal, ako zvyčajne, kúpiť svojej dcére na raňajky šunku a syr. Spoločnosti Rewe napísal, že podľa neho však nejde primárne o chybu samotnej ženy, či jej nadriadených, ale "totálne zlyhanie Billa Slovensko". Svoju sťažnosť zaslal aj na inšpektorát práce a odboru hygieny.

Nakupujúci v Bille neverili vlastným očiam: FOTO Auto takto "zaparkovalo"

Fotografiu sme kvôli stanovisku poskytli aj vedeniu spoločnosti Billa, odkiaľ sme dostali takúto odpoveď. „Našim zákazníkom sa za vzniknutú situáciu ospravedlňujeme. V tomto prípade došlo k vážnemu pochybeniu zamestnankyne, voči ktorej už bolo vyvodené disciplinárne konanie. Vážime si všetkých zákazníkov, ktorí nám poskytujú cennú spätnú väzbu a pomáhajú nám tak zlepšovať kvalitu služieb na našich predajniach,” reagovala Denisa Pernicová, marketingová riaditeľka BILLA Slovensko.

Viac o téme: Billa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu