Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Varovanie pred vjazdom do Bratislavy: Zmätení ľudia nechápu, vstup na vlastné nebezpečie

Bratislava je podľa niektorých ľudí asi veľmi nebezpečným miestom. Zobraziť galériu (2)
Bratislava je podľa niektorých ľudí asi veľmi nebezpečným miestom. (Zdroj: Tip)

BRATISLAVA - Začiatkom novembra pribudli v centre Bratislavy tabule s nápismi Vstup na vlastné nebezpečie, ktoré varovali pred havarijným stavom chodníkov na Námestí slobody. Zjavne tým niekoho inšpirovali k počinu, ktorý vo štvrtok prekvapil viacerých vodičov pri vjazde do hlavného mesta. Tabule so spomínanou výstrahou sa totiž objavili aj tam, kde nemali čo robiť. Zmätení šoféri netušili, či ide o vtip, alebo veľmi zvláštne oznámenie magistrátu.

Vaše tipy

"Toto bolo dnes ráno pri vjazde do Bratislavy v smere z Mostu pri Bratislave na Ráztočnej ulici. Čo to má znamenať?" napísal do redakcie čitateľ, ktorý nebol zďaleka jediným prekvapeným svedkom neštandardnej situácie. Tabuľa opatrená logom Magistrátu hlavného mesta Bratislavy totiž každého zneistila, či je to zámer alebo iba žart.

Varovanie pred vjazdom do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip)

S otázkou, či takéto varovanie mesto zverejnilo alebo nie, sme sa obrátili na magistrát, ktorého hovorkyňa Ivana Skokanová nám poskytla jasnú odpoveď. "Hlavné mesto Bratislava na vstupoch do mesta neosadilo žiadne spomínané tabule a nemá vedomosť o tom, kto to bol. Dnes bolo 7 takýchto tabúľ demontovaných," uviedla vo štvrtok hovorkyňa.

"Mesto Bratislava sa dôrazne ohradzuje voči tomu, aby oficiálne logo mesta bolo zneužité takýmto spôsobom. V prípade zistenia pôvodcu osadenia tabúľ budeme zvažovať aj ďalšie právne kroky," dodala Skokanová. Zahrávanie sa neznámeho vtipkára by teda mohlo mať ešte aj inú dohru, ako len pousmiatie sa nad tým, že do Bratislavy môžu ľudia vstupovať len vtedy, ak sa neboja o svoje zdravie a životy.

Viac o téme: Magistrát hlavného mesta Bratislavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu