Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

New York vďaka Slovákovi odhalil jedno zo svojich tajomstiev: Jeho FOTO skrýva smutnú záhadu!

Z fotografie ducha na tomto moste ide strach Zobraziť galériu (2)
Z fotografie ducha na tomto moste ide strach (Zdroj: Tip čitateľa, SITA)

NEW YORK/BRATISLAVA - Každý má z času na čas pocit, že sa okolo neho dejú zvláštne veci. Brat čitateľky Topiek pri fotení Brooklynského mosta v New Yorku rozhodne netušil, že sa okolo neho deje niečo nadprirodzené. Až dodatočne zistil, že sa mu zrejme podarilo zachytiť osobu z iného sveta, akýsi odtlačok duše zrejme zúfalého človeka.

"Môj brat mi poslal túto skvelú fotografiu, ktorú nafotil mobilom minulý mesiac, presnejšie 24. mája 2015 v New Yorku. Vyzerá to tak, že zachytil ducha skákajúcej osoby z Brooklynského mosta (veľmi populárny u samovrahov)," napísala nám čitateľka Topiek Nadia podrobnosti okolo vzniku tejto ťažko vysvetliteľnej fotografie.

Z fotografie ducha na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa, SITA)

Prvotné podozrenie, že šlo o škvrnu na fotoaparáte, okamžite vyvrátila. "Fotené to bolo z auta, okno spustené dole, takže to nemohla byť žiadna reflekcia, svetlo či opar... Tento úkaz na fotografií zbadal až pri prezeraní fotografií doma. Tak, ako nás, aj jeho poriadne zamrazilo," priznáva Nadia zimomriavky. Ťažko presne určiť, ako záber vznikol, rozhodne však stojí za preskúmanie.

Viac o téme: Fotografia duchaStrašidelný príbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu