Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Rodinku na nákupoch zaskočili policajti: Otec musel zobrať osud do vlastných rúk!

Konkrétny policajt sa bude zodpovedať nadriadenému.
Konkrétny policajt sa bude zodpovedať nadriadenému. (Zdroj: Tip čitateľa)

NITRA - Rodinka z Nitry zostala poriadne prekvapená, keď sa vracali z nákupov ku svojmu autu. Pred ich autom bola zaparkovaná policajná hliadka. Kvôli nej sa nemohli dostať domov. Hlava rodiny preto zobrala všetko do svojich rúk.

Na nášho čitateľa pripravili nečakané prekvapenie policajti v Nitre. Jeho rodinka sa vybrala na nákupy, no keď sa vracala ku svojmu autu, zostali zaskočení. "S rodinkou na nákupoch, ani domov sme nemohli ísť... a máme si brať od nich príklad," napísal nám čitateľ, ktorý bol štvrtého mája v nákupnom centre Galéria Mlyny v Nitre.

FOTO Rodinku na nákupoch
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Neskôr to vyriešil tak, že išiel zalarmovať obchodné centrum, aby upozornila vodiča s príslušnou "ešpézetkou". "Musel som ísť na informácie vyhlásiť Ešpézetku auta. Ako náhle som sa vrátil, už tam auto nebolo."

Obrátili sme sa preto na nitrianskych policajtov, aby nám toto parkovanie hliadky vysvetlili. A nadriadený dotyčného policajta bude konať! "Polícia túto vec rieši ako priestupok v doprave. Príslušný nadriadený bude zodpovedného policajta riešiť disciplinárne napriek tomu, že si v tejto budove plnil služobné povinnosti," zareagovala pre Topky hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu